På Sport Toplumy Stadium avslutas den sjätte omgången av turkmenistanska Yokary Liga, där Ahal tar emot Energetik. Ahal leder ligan med fyra vinster och en förlust - som kom senast mot tabelltvåan Altyn Asyr på bortaplan. Energetik har efter en tuff inledning rykt upp sig något och börjat plocka poäng. Då båda lagen är starka i sina defensiv lutar detta mot ett målsnålt möte.

Det ska sägas också att Ahal har fått spela hemma tre gånger redan i ligan, där de har vunnit mot Nebitci med 2 - 0, Merw med 3 - 0 och Sagadam med 2 - 0. Anfallsspelet har fungerat över all förväntan. Försvaret har imponerat mest där Ahal har gjort det väldigt svårt för sina motståndare att skapa vassa lägen. Jag är övertygad om att så blir även fallet när Energetik gästar dem.

För Energetiks del har det varit svårt att komma till avslut och därmed också att göra mål. Hittills har det bara blivit tre mål totalt i ligan på dessa fem omgångar. Bakåt dock är de i vanlig ordning starka och håller undan sina motståndare. Energetik försvarar sig med hela laget och är nästan alltid svåra att bryta ner, vilket de också har visat i inledningen med endast fyra insläppta mål.

Ahal är givetvis det bättre laget och får bära på favoritskapet, även om mötet inte blir en enkel promenad i parken. Energetik har varit starka och flitiga i försvarsarbetet så de är helt kapabla till att hålla siffrorna nere. När Energetik själva har problem i sin offensiv ska det mycket till för att vi ska få se ett målkalas. Som mest kan jag se upp till två mål i matchen, men inte fler än så.

Speltips Ahal - Energetik:
Under 2,5 mål - odds 2.70 hos 888sport , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip