Assyriska T - AFC Eskilstuna 0-4
AFC Eskilstuna - Värnamo 4-0
Norrköping - AFC 1-1
AFC - Halmstad 1-1 (2-1 efter förlängning)

Toppdivisionernas bästa försvar ställs mot varandra i cupens andra semifinal på söndagen.

Nu har det visserligen gått ett par månader, spelare har lämnat, spelare har tillkommit men det är samma tränare som leder både AIK och AFC Eskilstuna.

AFC slutade trea i Superettan med en målskillnad på 40-16 medan AIK kammade hem Allsvenskan på 50-16. Lagen visade att de kan göra mål också men det är sina täta, cyniska försvar som både Norling och Miljanovic gjort sig kända.

För AFC:s del var gruppspelet en rätt lätt resa med två lower league-lag man slog och en 1-1-skräll mot Norrköping vilket betydde avancemang. 1-1 efter full tid mot Halmstad och seger i förlängningen. Den här matchen kommer man garanterat att backa hem från första minut och hoppas skapa frustration i AIK.

AIK är solklara favoriter, speciellt sen man fick igång Obasi i matchen senast, men har problem att få till sitt offensiva spel nu på försäsongen. Man är trygga i sin fembackslinje och vet att förr eller senare kommer chanserna framåt. Ingen mening att bjuda på något bakåt i onödan tidigt i matchen.

Och vid säg en uddamålsledning i andra halvlek är Norling inte sen att beordra en mer defensiv balans när resultatet ska bärgas. Denni Avdic är tillbaka på Friends i AFC-tröja och lär slit hårt mot sin gamla klubb.