Dags att AIK steppar upp sitt game?

Senaste möte
AIK - AFC Eskilstuna 1-1 (AFC-seger på straffar)

Allsvenskan
9. AIK 6 2 2 2 4:6 8
15. AFC Eskilstuna 6 1 1 4 7:12 4

AIK hemma
3 2 1 0 3:1 7

Formen
F, V, F, V, O

Senaste match
IFK Göteborg - AIK 3-0

AFC borta
3 0 0 3 3:9 0

Formen
F, F, F, O, F

Senaste match
Häcken - AFC Eskilstuna 3-0

Upp till bevis för AIK nu när nykomlingen AFC kommer på besök. 1-0 hemma mot Häcken satt långt inne, men var rättvist. Sen åkte AIK och åkte på en stortorsk där inget såg bra ut. IFK Göteborg vann klart rättvist och den uppställning som Norling laborerade med floppade.

Hur väljer AIK att göra här? Tillbaka till 3-5-2 eller blir det en fortsättning med någon form av 4-3-3? Det återstår att se men viktigt för AIK är att Sebastian Larsson är tillbaka från avstängning och att spela hemma är såklart en annan trygghet. Här kommer AFC backa hem och bara hoppas på det bästa framåt. De har en del individuell skicklighet som AIK måste se upp. Adi Nalic har varit en positiv injektion och anfallaren Nnamani är duktig en mot en. Denni Avdic lär spela mot sin gamla klubb. Men jag tror att AIK tar sig i kragen. Med truppen man har ska man slå ett bortasvagt AFC alla dagar i veckan...

AFC efter 3-1-segern mot Blåvitt i premiären gått tillbaka rejält. Torsk med 3-2 mot Sirius, 1-1 hemma mot ÖSK, torsk 3-1 mot Bajen, 0-1 hemma mot Östersund och senast rejäla 3-0 borta mot Häcken. Laget räcker inte till spelare för spelare och jag har svårt att se AFC undvika nedflyttning. Spel på AIK att vinna och hålla nollan.

SPELTIPS
Jag spelar AIK att vinna och hålla nollan till 1.80 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip