AIK ht/ft (leda i halvtid och vinna matchen) spelas mot BP. Tycker även asian hcp -1,5 är ett bra spel.

Flaggade för det här spelet tidigae i veckan. Oddset har i skrivande stund (fredag f.m.) droppat lite, men tycker fortfarande det finns spelvärde.

Gnaget åkte visserligen på 120 rätt tunga minuter mot Shamrock i torsdags. Knappast optimal uppladdning såklart. Lägg till att Nordsjälland borta väntar på torsdag. Ingen rast, ingen ro. Men Norling kunde rotera åtminstone lite grann i torsdags (Olsson och Goitom bänk från start). Dessutom kan Sebastian Larsson göra debut här:

- Jag tror inte att han, även fast han har fått lite tid off efter VM, har haft en så pass lång ledighet att det påverkar på ett sätt som gör att han behöver en så lång uppstartssträcka. Rent teoretiskt är han ju tillgänglig för spel mot Brommapojkarna, säger Norling.

Och enligt Sportbladet kliver alltså Seb Larsson rakt in i elvan. Tänkbart lag:
Linnér
Dimitriadis - Karlsson - Jansson
Sundgren - Larsson - Adu - Olsson - Lindkvist
Goitom - Stefanelli

BP har haft det tungt efter uppehållet. 0-4 i målskillnad och två jobbiga förluster mot Dalkurd och Sirius. Jag har sagt det genom hela säsongen: För mig är BP seriens svagaste lag. De har vunnit tre hemmamatcher där det funnits lite olika speciella omständigheter som varit positiva för deras del. Här är dessutom Gustav Sandberg Magnusson avstängd. Blytung avstängning av en centralgestalt som alltid ger allt och verkligen är en ledare på planen.

Tror AIK kommer öppna det här i ett högt tempo för att försöka döda det här snarast möjligt. Skiljer minst en klass mellan lagen och på bortaplan har BP gått 0-0-6 i år. Ska inte ha mycket att sätta emot ett tungt AIK med hemmaplansfördel här.

This is the stats tab
This is the post tip