Returmatch mellan AIK och Celtic på torsdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Finns till bra odds hos SpeedyBet eller FastBet .

2-0 till Celtic i match ett. Skottarna var klart bättre än ett defensivt AIK som inte skapade något av värde på hela matchen i stort sett. Hemmalaget hade t ex nästan 70% av bollinnehavet. Här måste AIK kliva ut ur skyttegravarna och ge det ett försök. Måste våga lite mer i offensiven för att få ett mål som eventuellt kan skaka motståndet lite. Saknade Elyounoussi i förra matchen på grund av avstängning och i helgen drog norrmannen på sig en lättare skada. Han är dock med i truppen nu.
– Den är ingen som är ur laget. Alla är tillgängliga. Tarik Elyounoussi kommer att vara med i truppen, säger AIK-tränaren på onsdagens presskonferens.

Borde kunna få ihop en slagkraftig offensiv med Goitom, Sigthorsson, Obasi (comeback senast), Bahoui, Elyounoussi
och en fräsch Seb Larsson (avstängningsvilade i helgen) tillgängliga. Celtic släppte in fem mål i ett dubbelmöte mot Cluj och har bara en nolla de första tre ligamatcherna. Med en mer offensiv approach borde AIK kunna såra Celticförsvaret.

Bortalaget har ingen anledning att bjuda på något här. 2-0 i ryggen och på söndag väntar ett hett derby mot Rangers. Kan eventuellt vila en sån som Odsonne Edouard inför söndagens derby. Men de är trots allt ett offensivt skickligt lag som gjort mål i samtliga tävlingsmatcher den här säsongen. Ett mål från deras sida dödar också det här dubbelmötet, så nog kommer de försöka ta vara på någon omställning eller dylikt. AIK har ännu inte lyckats hålla nollan i en CL eller EL match den här säsongen.

Gnaget har också ett viktigt derby på söndagen. Tror inte det spelar någon roll här. Kommer vara storpublik på Friends Arena med hemmafans som kräver att AIK gör ett ärligt försök. Blir säkerligen för svårt att vända på steken, men en seger med flaggan i topp hade varit en okej uppladdning inför resten av Allsvenskan. Här är det bara avancemang som gäller - resultatet spelar inte så stor roll.

Tror båda lagen kommer göra mål i den här matchen, känslan är inte att Celtic kommer parkera bussen. Tror inte heller det stannar på 1-1 - därmed känns överspelet till fint odds som ett bra spel.

This is the stats tab
This is the post tip