SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

AIK tar emot Elfsborg på torsdagen.
Mitt speltips: AIK att vinna med asian handicap 0, med insatsen tillbaka på oavgjort.
1.84 hos bet365

Tycker oddset på AIK stigit till intressanta nivåer. Det här blir första hemmamatchen för nye tränaren Grzelak. Han ersatte Norling förra veckan och hann göra en träning med laget inför Kalmarmatchen. Blev en mycket speciell match där en stor del av speltiden försvann på att Kalmar förberedde offensiva inkast. Dessutom satt AIK fast i en buss i ett gäng timmar inför matchen. Så den matchen känns svårbedömd. Men nog borde AIK få lite av ett lyft med ny tränare. Känns som att spelarna var trötta på Norling i slutet. Jag tycker visserligen truppen inte är speciellt bra, men visst är de bättre än att behöva ligga elva i den här serien.

Bahoui fick en halvtimme senast och bör väl få något liknande igen. Bör rimligtvis bli bättre och bättre ju mer fit han blir.
Får tre vilodagar inför matchen, jämfört med Elfsborgs två.

Elfsborg var utspelade i första halvlek mot Sirius. Får vara nöjda med att det bara stod 3-1 i halvtid. Bjöds sedan in i matchen via två målvaktstavlar i andra halvlek. Kryss var väl inte helt orättvist i slutändan, men en ganska märklig insats. Precis som det var en konstig match omgången innan (3-3 mot Varberg). Bara en förlust hittills, men har däremot sex kryss. Frågetecken för formen som det känns idag.

Nu har visserligen Elfsborg tre segrar på gräs i år, men historiskt har de ofta bekymmer på det underlaget. Någon fördel av att spela på gräs har de i alla fall inte. Thelin har matchat laget hårt under sommaren och har förutom att rotera rätt lite spelat två cupmatcher också. Så inte optimalt med bara två vilodagar.

Jag tror inte AIK förlorar här. Visst har säsongsupptakten varit svag, men det är inte så att de radat upp förluster på hemmaplan. Fortfarande svåra att göra mål på och bryta ned Gnaget. Tror vi kommer få se ett AIK som får lite av en nytändning under Grzelak. Även om Kalmarmatchen var svårbedömd så tycker jag ändå att vi såg ett AIK som jobbade hårt för varandra och visade moral. Det är en bra start, för känslan är att det inte riktigt var så alla gånger under Norlings sista tid.

Pengarna tillbaka på oavgjort känns som en bra livrem här.

Speltips: AIK asian hcp 0 - odds 1.84 bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip