AIK för möta ett defensivt KI i dag. Jag tror att det blir spel mot ett mål men att det kan dröja innan det lossnar mot den parkerade bussen.

Första mötet
AIK - KI 0-0

Den färöiska ligatvåan KI stod upp väldigt bra mot AIK på Färöarna förra veckan. Visst, de hade hemmaplansfördel av sitt konstgräs och så vidare, men så jäkla usla var dom inte. Det är klart att AIK bör vinna den här matchen på Friends arena, men att det ska gå plättlätt är inte lika säkert. AIK väntar fortfarande på att få sina efterlängtade nyförvärv spelklara och lirade en tuff match mot Östersund (2-2) helgen som var. KI har kunnat vila sina ben och kommer kriga tills de stupar i kväll.

AIK:s trupp

3 Per Karlsson 4 Nils-Eric Johansson 5 Jesper Nyholm 6 Simon Thern 7 Kristoffer Olsson 8 Johan Blomberg 10 Denni Avdić 11 Eero Markkanen 13 Kyriakos Stamatopoulos (mv) 15 Sauli Väisänen 17 Daniel Mushitu 21 Daniel Sundgren 24 Stefan Ishizaki 29 Anton Salétros 34 Oscar Linnér (mv) 36 Henok Goitom 38 Nebiyou Perry 39 Amin Affane 40 Gabriel Aphrem

SPELTIPS
Inte alls säker på att AIK tar en storseger här. Dels på grund av hur det såg ut på Färöarna och även med tanke på att anfallsspelet inte klickar. Spelar KI +2,5 mål till 1,85 hos Unibet (2/5 units). Torsk om AIK vinner med tre mål eller fler.


This is the stats tab
This is the post tip