SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Gnaget tar emot Mjällby på måndagen.
Mitt speltips: Rak seger för AIK.
Odds 1.90 hos bet365 .

Mjällby ligger åtta i tabellen med raden 7-7-7. Sju poäng bakom ligger tolvan AIK.

Vind i seglen för AIK igen. En bra insats mot Häcken (trots 1-0-förlust) följdes upp med en riktig kämpainsats nere i Malmö (0-0). I förra helgens derby mot Hammarby kom så äntligen en förlösande 3-0-seger. Detta trots ett par avstängningar. Nu ska alla vara tillbaka, det gör att en tänkbar elva känns mycket stark:
- Lustig och Sotte har styrt upp försvarsspelet på ett bra sätt. En sån som Per Karlsson har äntligen sett ut som sig själv igen. Kahl går från klarhet till klarhet.
- Senast fick äntligen Bahoui göra mål - tror det kan ha varit ett förlösande mål för han, som ska bära offensiven. Även Abraham fick göra mål.

Såg hur mycket det betydde för laget när Lustig gjorde mål och sprang ut och firade med hela laget. Var tunga stenar som föll från spelarnas axlar här. Bara att bygga vidare på det, tabelläget är fortfarande halvprekärt.

Bara att lyfta på hatten för Mjällbys säsong. Endast två förluster senaste elva matcherna och kontraktet är mer eller mindre säkrat redan. Tycker dock de fått väl bra utdelning i de senaste matcherna. Dels i krysset mot Elfsborg, men även i vinsten mot ÖSK senast. Fyra poäng var smickrande sett till hur det sett ut. I och med att kontraktet typ är klart och att de inte är inblandade i europaplatserna kan jag tänka mig att de går ner ett par procent i intensitet nu under hösten. Blir inte förvånad om poängsnittet blir lite lägre in i mål härifrån.

Tror ett AIK som är på gång har bra chans här. Segern senast som sagt otroligt viktig för lagets självförtroende. Ska ju vara betydligt bättre än den tolfteplats de ligger på just nu.

Speltips: Hemmaseger till 1.90 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip