AIK inleder tävlingssäsongen hemma mot Örgryte.
Mitt speltips: Örgryte gör under 0,5 mål, dvs AIK håller nollan. Lucky Sports .

Matchen spelas på Skytteholm.
Gnaget får klara sig utan Milosevic, som nyligen opererats. Men defensiven är väldigt stark ändå, på försäsongen har Lustig spelat en del mittback, vilket nog är ett alternativ nu också. Höll nollan i nio av 15 hemmamatcher i Allsvenskan förra säsongen.

AIK har annars brukat kunna vara rätt sega tidigt på säsongerna senaste åren. Men tycker de sett rätt så bra ut i de träningsmatcher jag sett dem. Har kvar i stort sett hela stommen från förra säsongen och har därmed en bra målvakt + backlinje. På mitten lär det bli Seb Larsson + Bilal Hussein - två lojalt jobbande spelare. Varit klart bättre än lag som Degerfors och GIF Sundsvall, lag som är bättre än ÖIS. Kommer vara fullspikat på lilla Skytteholm och räknar med ett inspirerat hemmalag.

Örgryte gjorde en rätt svag säsong i fjol, var aldrig inblandade i toppstriden. Slutade i mitten av tabellen och väntas väl landa ungefär där igen. Har en rätt spännande tränare i Dane Ivarsson som vill spela ett bollhållande rätt offensivt spel. Zeljkovic drog ett tungt lass i fjol då han gjorde nästan hälften av lagets mål. Han har ryktats bort men är än så länge kvar även om han haft lite sjukdomsstrul under försäsongen. Även fått in Sargon Abraham, som haft ett par tuffa säsonger, men nog är bra på Superettannivå.

AIK har alltid en av landets bästa offensiver. Även om Milosevic saknas och det är Skytteholms konstgräs ska AIK vara klassen bättre här och jag tror på bra chans att de håller nollan mot Superettanmotstånd.

1/2/3-0?

TV: 12 miljoner extra på Stryktipset!




This is the stats tab
This is the post tip