Speltips AIK - Sirius

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2022-05-21 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.15
Tips: 1 asian hcp -1.5
Sirius har onekligen studsat tillbaka i form.
Man kontrade bort Varberg näst senast och senast var det Elfsborgs tur att få smaka på Sirius omställningsspel.
Båda segrarna har kommit sedan målvaktslånet från Djurgården Tommi Vaiho storspelat.
Sirius har gjort det bra, men samtidigt haft marginalerna med sig i dessa segrar.
Nu tror jag det vänder.
Mot ett att starkt AIK tor jag bara det blir för tufft...

AIK är en äkta segermaskin hemma på Friends; 5 segrar av 5 möjliga. Motståndarna har inte ens lycka spräcka nollan, ja man har knappt skapat en målchans mot AIK-kassen.
Senast slog man bekvämt tillbaka MFF med 2–0 och innan dess var man ett par nummer större än IFK Göteborg och innan dess tog man en tung derbyseger mot Djurgården.
Så AIK är en maktfaktor på Friends och jag tror inte Sirius blir första laget att ta Solnaskalpen...

AIK kommer närmast från en svängig 3–3-match i derbyt mot Hammarby. Där var Bajen det bättre laget – men det var på Sveriges snabbaste balkongmatta.
På Friends gräs är AIK betydligt bättre.
Läget i lagen?
Sirius saknar åter en av sina bästa spelare då Filip Rogic saknas i truppen.
AIK dras med en avstängning på Sotirios Papagiannopoulos. Där lär Per Karlsson komma in bredvid Milosevic och därmed komplettera backlinjen som i övrigt som vanligt består av Lustig/Otieno.
Mitt spel?
AIK -1.5 mål till 2.15 hos Pinnacle.

TV: Melker går för det igen denna jackpotomgång!
  AIK - Sirius
Spela på Speltips AIK - Sirius
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
USandeback - 21 Maj 2022 - 08:37
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mitchx - 2022-05-21 12:35

Känslan säger 2-1 Aik dock

Mitchx - 2022-05-21 12:34

Du kan säkert få rätt på detta, men det känns lite för lätt för min del. Aik har ett ruskigt försvar, men de kan inte hålla nollan hemma i varje match. Det är garanti på att de släpper in mål i någon match och de har i många säsonger varit klubben som vinner med 1 mål. De lyckade vinna med 2-0 borta mot sämsta försvaret i allsvenskan, så de kan bryta den trenden också, men jag tror inte vi ska glömma att man är en klubb som oftast vinner med 1 mål och nu har all tändvätska legat mot derbyt med Hammarby. Denna matchen kommer precis efter. I flera fall har vi sett att det kan komma en lite sämre prestation av lag i matchen efter. Inte sagt att det gör det just i dag, men det är en faktor värd att nämna. Sedan oavsett hur det ser ut så har Sirius lyckats vinna 2 raka matcher och inte ens släppt in mål. Det är svårt att veta vilken typ av prestation Sirius kan stå för, men det är en enorm uppryckning mot vissa otroligt svaga insatser före detta och Koakou fick göra mål senast. Det var positivt för dem. Han hade ju ändå gått 6 matcher som mållös för Sirius. Tittar vi sedan historiskt på hur det brukar gå så stöder inte siffrorna din rek. 1-0 till Aik för två säsonger sedan hemma och 0-0 borta. Förra säsonger 1-0 till Aik borta och ja 4-2 till Aik hemma, men den matchen blir fel att räkna in. En match där Aik slogs om guldet och Sirius inte hade något att spela om. Speciella förutsättningar, men Sirius lyckades ändå störa och gå upp till 2-0 i den matchen. Jag tycker helt enkelt det finns för många faktorer som talar emot att Aik täcker den här linan särskilt ofta och tycker att oddset sitter rätt att det ska vara underdog på den. Men lycka till. Jag kan ha fel. Jag skulle inte gå emot ditt spel heller.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Norrby - Östersund
Fotboll - Superettan - X2
2.89
19:00  Jönköping - Örgryte
Fotboll - Allsvenskan - Oavgjort
3.75
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Europatipset Tips Tisdag 28/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming