Har klickat 3u på AIK att vinna hemma mot gästande Höllviken. Svenska Spel ligger högst just nu men många andra bolag har några punkter lägre.

Visst är alla matcher viktiga men ikväll MÅSTE AIK ta sin chans. Ligger på nedflyttning men endast 3p upp till Örebro som dessutom har mycket sämre målskillnad än stockholmarna.

AIK är ett rejält "berg- och dalbanelag". Kan slå vilka som helst och förlora mot vilka som helst. Man tog en sjuk oväntad seger förra veckan borta mot Mullsjö vilket är enormt bra. Kom ner på jorden sen igen när man förlorade borta mot Helsingborg. Inbördes möten mot Höllviken så har AIK ett rejält övertag men denna säsong har man bara möts en gång och då vann AIK med stabila 6-3.

I Höllviken är det inte riktigt 100%. Febersjuka på spelare (kan tyvärr inte nämna namn) men det ska ändå testas att spelas.

Det är väl inga topplag som möts kan man säga men jag tycker AIK ska ha mer än 50% chans ikväll med kvällens förutsättningar. Ett parkettgolv som motståndarna hatar skadar inte heller för vårt spel även om AIK's hemmafacit kunde se bättre ut. En bra match på de bästa så tror jag AIK vinner detta med 2-3 bollar. Vi kliver in!

This is the stats tab
This is the post tip