Returmatch i Nederländerna när APOEL gästar Ajax.
Mitt speltips: Ajax asian -1 i första halvlek. Spelet innebär att Ajax måste leda med två mål i halvtid för att spelet ska sitta. Push och pengarna tillbaka om det "bara" är uddamålsledning för hemmalaget efter 45.
Finns hos SpeedyBet eller FastBet .
Den djärve kan ta -1,5 i halvtid till högre odds.

Full fart framåt tänker jag. Högsta hastighet ur startblocken. För första matchen slutade nämligen 0-0, trots en del chanser för bägge lagen. Ajax hade ett stort bollinnehav (68%), bäst målchanser och flest avslut. Känslan var att det trots allt skiljde en klass mellan de här lagen. Detta trots att APOEL hade fördel av sin heta hemmaplan på Cypern, att spela i Amsterdam är något helt annat.

Konstaterade följande om Ajax för ett tag sedan:
"Farhågorna om att fjolårets CL-succé skulle köpas sönder totalt besannades bara delvis:
de Ligt såldes till Juventus medan Barcelona norpade de Jong. Två tunga tapp av nyckelspelare från i fjol såklart, men samtidigt finns flera andra kvar: Tadic, van de Beek, Ziyech, Blind, Veltman m.fl. Kanske inte blir CL-semi även i år, men känslan är att laget fortfarande är mycket starkt."

I första matchen mot APOEL startade sju av elva som startade i andra semifinalen mot Spurs förra säsongen.

Efter att ha matchats hårt i säsongsinledningen med Supercup, Europaspel och ligaspel har Ajax inför den här matchen fått lyxiga åtta matchfria dagar. Körde för ett par veckor sedan över PAOK på hemmaplan fullständigt. Defensivt slarv gjorde matchen onödigt spännande (3-2 till slut), 4-0 eller 5-1 hade varit rättvisande.

Då tycker jag ändå PAOK ska vara någon klass bättre än Linus Hallenius APOEL. Cyprioternas liga är ännu inte igång och de krånglade sig verkligen förbi Qarabag i förra rundan. Rimligt att de inte är i sin bästa form just nu.

Med tanke på att Ajax verkligen har ett jobb att göra här ser jag framför mig ett fullt påkopplat hemmalag som går ut och tar tag i det här redan från start. Vi vet att vi får ett lag som blåser på och är offensivt ambitiösa i stort sett hela tiden. Får de bara hål på ett förmodat APOEL hyfsat tidigt kan det här bli stora siffror. Jag blir inte förvånad om det är avgjort redan i paus.

2-0 i paus, 4-1 som slutresultat?

This is the stats tab
This is the post tip