Båda lagen att göra mål blir mitt spel i onsdagens CL.

Mycket intressant match att vänta. Och svårtippad:
Ronaldos vara eller icke vara är en tung faktor (spelar väl, men är han 100?).
Hur ser Ajax på matchen - full fart framåt som mot Real Madrid?
Juventus approach? Försiktigt och defensivt eller aggressivt och måljagande?
Det är CL-kvartsfinal med allt vad det innebär. En hållen nolla är trots allt rätt bra för båda lagen.

Jag lutade tidigare under veckan åt under 2,5 mål, men frågetecknen ovan gör mig osäker. Mer än en gång har Ronaldo dykt upp med ett hattrick. Sen går det inte att komma ifrån att holländska lag har en tendens att ibland försvara sig svagt.
Historiskt har Ajax gjort mål i 19 av de senaste 20 hemmamatcherna i den här turneringen. I CL-sammanhang den här säsongen har de släppt in mål i samtliga matcher utom mot AEK Athen och hemma mot Benfica. Mot PSV, det enda inhemska laget med kvalitét som påminner om CL-lagens, har Ajax släppt in mål i bägge matcherna.

Det jag känner mig mest säker på vad gäller matchbild är att Ajax kommer försöka ta kommandot med sin fina offensiv. Anfallstrion Tadic, Ziyech och Neres är skarp och bra på riktigt. Anfaller med hela laget med offensiva ytterbackar. Kommer bäras fram inför hemmafansen och lär gå för ett bra resultat i 90 plus tillägg här. Har gjort mål i alla CL-matcher den här säsongen. Italienarna har också släppt in en del mål i ligan senaste tiden.

Juventus brukar vara rätt bekväma med att låta motståndet ha boll. Allegri är en pragmatisk coach som lär vara rätt okej med en sådan matchbild. Oavsett om Ronaldo kommer till spel eller inte finns det offensiva vapen i laget: Mandzukic, Dybala, Bernardeschi, Pjanic m.fl. ska kunna såra holländarna. Tycker Juventus skapade en hel del borta mot Atlético Madrid. Går ju ytterst sällan mållösa och har den där förmågan att vara kliniska när tillfälle ges i sådana här matcher.

Tänkbara lag:
Onana; Tagliafico, Blind, De Ligt, Veltman; De Jong, Van de Beek, Schöne; Neres, Tadić, Ziyech

Juventus:
Szczęsny; De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro; Betancur, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi; Mandžukić, Ronaldo

Tror att Ajax kommer ta kommandot och att deras fartfyllda offensiv bör räcka till ett mål här. Samtidigt går det aldrig att räkna bort Juventus i sådana här lägen. Kan se en match där Ajax radar upp målchanser och tar ledningen men där Juventus via en individuell prestation kvitterar till 1-1 och sedan reder ut det här på hemmaplan.

1-1?

Speltips: Båda lagen gör mål - 1.80 bet365

This is the stats tab
This is the post tip