Avspark 21:05 är det som gäller.

Spelade precis det här spelet till ungefär samma odds när lagen möttes i Köpenhamn. Då slutade det med 8-5 i hörnor till Ajax favör. Bolagen erbjuder samma lina i dagens match och då tvekar inte jag på att kliva in.

Köpenhamn vann hemmamötet med 2-1 vilket gör att Ajax måste framåt. Två bra lag som kommer vilja spela fotboll och lagen brukar oftast få mycket hörnor med sig.

Ajax får mycket hörnor i hemma i ligan. Jag kan tänka mig att vi får en liknande match ikväll som Ajax brukar spela på hemmaplan. Inget konstigt för dom att gå ut och möta ett lågt försvarsspel. Spelade i helgen och vann med 3-0. Då hade man 12 hörnor. I sina fem senaste hemmamatcher har Ajax följande hörnor. 12, 12, 7, 9 och 9. Så att man producerar hörnor är ingen hemlighet.

Köpenhamn är även dom ett lag som spelar mycket på kanterna. Fick som sagt 5 hörnor i första mötet och detta trots att man ledde stora delen av matchen samt att man bara hade 35% bollinnehav. När man väl gick upp så var det kanterna man sökte sig till och försökte få igång anfallen därifrån.

Lite kortare rek då tiden är knapp men att enligt mig ett väldigt bra spel. Hade förväntat mig 10.5 eller 11.0 som lina så denna är tagen alla dagar i veckan.

Jag spelar Ö9,5 hörnor @2.00 hos bet365 med 5/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip