Ajax tar emot Midtjylland på onsdagen.
Mitt speltips: Asian -1,5 på hemmalaget. Spelet sitter om Ajax vinner med två eller fler mål.
1.85 hos bet365 .

Danskarna har 1-8 efter tre CL-matcher hittills. Rätt tydligt att de har gjort det bra som tagit sig hit men att de nu är ute på rätt djupt vatten. Räcker inte riktigt till. Då fick de ändå möta ett reservbetonat Liverpool och delvis coronadrabbat Ajax. Ändå har de inte riktigt varit nära poäng ännu. Och det ska ju vara skillnad. Midtjylland må vara en nordisk dominant, men de har såklart en bit upp till lag av Ajax kaliber. Jag tror en tuff match väntar här för deras del.

Ajax har 1-1-1 hittills. Då har de redan mött Atalanta på bortaplan. Med andra ord riktigt bra chans att gå vidare från den här gruppen. Då ska de bara vinna här, gärna så klart som möjligt då det kan bli jämnt och tajt mot italienarna om andraplatsen beroende på hur övriga matcher utspelar sig.

1 Liverpool 3 3 0 0 8-0 9
2 Ajax 3 1 1 1 4-4 4
3 Atalanta 3 1 1 1 6-7 4
4 Midtjylland 3 0 0 3 1-8 0

Holländarna är vana vid att föra matcher och har en bra förmåga att gå för fler mål även vid ledning. Tycker de var det bättre laget när de här båda möttes för tre veckor sedan i Danmark. Fick en enkel resa i helgens ligamatch och ska ses med toppchans hemma i Amsterdam. Ett Midtjylland som lär bjuda upp och som behöver gå för seger för att ha chans på fortsatt europaspel lär passa utmärkt som motståndare.

Tänkbara elvor:
Onana; Klaiber, Schuurs, Blind, Tagliafico; Gravenberch, Labyad, Ekkelenkamp; Neres, Traoré, Tadić

Hansen; Cools, Sviatchenko, Scholz, Paulinho; Onyeka, Cajuste, Dreyer, Sisto, Mabil; Kaba

3-1?

This is the stats tab
This is the post tip