Speltips: Ajax - PAOK

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-08-13 20:45
Land: Nederländerna
Liga: Champions League
Odds: 2.08
Tips: 1 (asian -1,5)
Returmatch i CL-kvalet mellan Ajax och Paok.
Mitt speltips: Ajax asian -1,5. Finns till bra odds hos SpeedyBet eller FastBet. Spelet kräver att holländarna vinner med två eller fler mål.

Första mötet slutade 2-2. Ajax tog rättvist ledningen tidigt och var det bättre laget. Men grekerna var effektiva och vände på steken före paus. Veteranen Huntelaar kvitterade dock till 2-2 i andra halvlek, vilket innebar att Ajax trots allt fick med sig ett bra resultat hem till Amsterdam. När matchen börjar är nämligen Ajax vidare, vilket gör att PAOK förr eller senare måste öppna upp matchen, "gå" för det. En sån matchbild passar såklart Ajax bra - minns hur de utnyttjade öppna matchbilder mot lag som Juventus och Real Madrid i våras.

Farhågorna om att fjolårets CL-succé skulle köpas sönder totalt besannades bara delvis:
de Ligt såldes till Juventus medan Barcelona norpade de Jong. Två tunga tapp av nyckelspelare från i fjol såklart, men samtidigt finns flera andra kvar: Tadic, van de Beek, Ziyech, Blind, Veltman m.fl. Kanske inte blir CL-semi även i år, men känslan är att laget fortfarande är starkt. Ajax är riktigt starka på hemmaplan. Har redan hunnit göra ett par bra prestationer, inte minst i Supercupen (2-0) mot PSV.

Tycker Ajax var det klart bättre laget redan i första matchen. Känslan är att de har viss fördel av att deras tävlingssäsong är igång (grekiska ligan börjar först den 24:e augusti). Hade mer boll, skapade fler målchanser och förde spelet. Med tanke på att det såg ut att skilja en klass nere i erkänt svårspelade "kokande kittel"-Grekland tror jag det kommer bli ännu större skillnad mellan lagen här. Tar de väl ledningen här måste PAOK gambla ännu mer - då kan det bli åka av. Ajax är ett lag som verkligen öser på för fler mål trots ledning. Blir inte förvånad om vi får en matchbild där Ajax har rätt bra kontroll och får ledningsutdelning för att sedan kontra in fler mål.

3/4-1?
  Ajax - PAOK
Spela på Speltips Ajax - PAOK
Polsater - 12 Augusti 2019 - 08:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:00  Ymer - Bagnis
Tennis - US Open - kval - Yme -2,5 games
1.73
18:30  IFK Luleå - Hammarby
Fotboll - Svenska Cupen - 2/2
1.50
21:00  Olympiakos - Krasnodar
Fotboll - Champions League - 1
2.00
21:00  Espanyol - Zorya Luhansk
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.02
20:00  Granada - Sevilla
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0,5
1.93
22:00  Levante - Villarreal
Fotboll - La Liga - Levante mål 1:a hl
2.02
  Rekatochklart Poolspel Insats
20:45  Europatipset ons 21/8 864 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming