SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

GIF Sundsvall reser ner till Stockholm för bortamatch mot Akropolis på tisdagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.
1.88 hos bet365 .

Trean mot femman i tabellen. Sundsvall är två poäng före. Giffarna har haft över 2,5 mål i sex av elva matcher, medan Aktopolis har haft över 2,5 mål i fyra av elva.

Har varit inne på det tidigare gällande Sundsvall:
Det är ett överspelslag i år. Tappade under förra säsongen och inför den här många defensiva spelare och målvakter. För ett par veckor sedan lämnade Ciercoles också. Inte riktigt ersatt dessa på ett bra sätt och defensiven känns rätt tunn. Offensivt ser det desto bättre ut. Fått in starke målskytten Pontus Engblom som öst in mål. Backas dessutom upp av Blomberg och Berg - bägge håller bra Superettannivå.

Sju lag har släppt in färre mål än Sundsvall hittills. Bara ett lag har gjort fler mål. Säger en del.

Tycker Akropolis har vuxit in i den här serien. Inledde ganska försiktigt, men har senaste tiden bjudit på en del riktigt fina offensiva insatser. Vasic har sett stark ut längst fram. Har nu gjort mål i tio av elva matcher - vilket är imponerande. Bara tolv insläppta är starkt - men det är en liten överprestation sett till expected goals againt-statitiken. "Borde" ha släppt in 15 mål, men har en bra målvakt i AIK:s Brolin som räddat laget en del. Brukar dock jämna ut sig över tid.

Även Sundsvall har gjort mål i tio av elva matcher. Här tror jag att bägge lagen gör mål - då har vi kommit en bra bit på vårt överspel.

Tror inte ett formstarkt Akropolis parkerar bussen hemma på Grimsta, trots att ett topplag kommer dit. Akropolis har visat att de är alldeles för bra för att bli inblandade i någon bottenstrid - så de kan verkligen gå för att ta segern här.

Känns som mycket bra chans för minst tre mål här.

2-1 åt något håll?

This is the stats tab
This is the post tip