Trelleborg reser upp till Stockholm på tisdagen för match mot Akropolis.
Mitt speltips: Trelleborg vinner, med insatsen tillbaka på kryss.
2.38 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

Tycker Trelleborg fått en oförtjänt dålig start av Superettan. Har raden 1-1-2 hittills. Att de förlorade bägge matcherna mot Ljungskile och Öster var inte logiskt. Båda matcherna var jämna historier även om Trelleborg inte var särskilt bra i någon match. Sett stabila ut bakåt, men anfallsspelet har inte varit bra alls hittills. Borde kunna betydligt bättre än vad de visat. Jag backade upp laget som underdogs på DNB-marknaden mot Giffarna i fredags och laget spelades ner till favoriter live. Tog även ledningen, men Sundsvall kvitterade på ett slumpmål efter målvaktsmisstag (förvisso rättvist). Över lag var insatsen ett stort steg i rätt riktning. Gjorde flera taktiskta drag med nya spelare som fick chansen och det föll väl ut.

Reser nu till Grimsta för att testa på en konstgräsmatch. Tycker de borde ha ett lag som ska trivas rätt okej på underlaget. Har inför säsongen värvat ett par namn (Måns Söderqvist, Herman Hallberg och Liverstam) med allsvensk erfarenhet som borde kunna göra det bra på den här nivån.

Akropolis förlorade rättvist mot J Södra i fredags. Lyckades inte följa upp segern mot Örgryte. Återigen kändes anfallsspelet rätt så uddlöst för nykomlingen. Har annars gjort det helt okej hittills, ska ha mycket bra hänga kvar-chans. Men jag tror de är bättre bakåt än framåt. Känslan är att de inte har den där riktigt bra strikern som kan göra 10-15 mål. Får kämpa för målen de gör och de flesta matcherna lär bli jämna.

Här tycker jag Trelleborg ska ha bra chans. Akropolis är en rätt okej nykomling, men tycker inte det är motiverat att de ska vara såhär stora favoriter. Mot ett defensivt starkt Trelleborg borde de ha hyggligt svårt att skapa målchanser poch jag ser framför mig en rätt tajt match. Superettan är en så pass jämn serie att det känns klart bra att sätta sig i underdog-båten till ett såhär högt odds.

This is the stats tab
This is the post tip