Unibet & LeoVegas streamar matchen.

Mardröms motståndarna Atletico Madrid gästar Alaves i den spanska La Liga på tisdagkvällen. Senast lagen möttes blev det en rejäl överkörning på Mendizorrotza där Atletico Madrid vann med hela 4 - 0. Liknande siffror kanske det inte blir denna gång, då Alaves har spelat bra på hemmaplan inledningsvis denna säsong. Dock ska Atletico Madrid fortfarande vara stora favoriter till seger, vilket de inte riktigt är enligt marknaden - som erbjuder en bit under dubbla pengar på en rak Atletico Madrid seger.

Med tre segrar, ett kryss och en förlust mot Sevilla går det att konstatera att Alaves ändå har varit stabila på hemmaplan. På bortaplan har de varit usla. Alaves kommer till matchen från en 1 - 4 förlust borta mot Villarreal, där Alaves mål var en soloprestation. Det har varit Alaves största bekymmer, i mitt tycke, att de inte "längre" spelar riktigt som ett lag, utan det är mest individuella prestationer som ger dem poäng. Detta kommer dock inte räcka till mot Atletico Madrid, som har stängt igen bakåt.

På de fem senaste La Liga matcherna har Atletico Madrid endast släppt in ett mål. Det var ett frisparksmål från Dani Parejo i Valencia, som var otagbart. I övrigt har de hållt ett rent hus mot Mallorca, Real Madrid, Valladolid och senast Athletic Bilbao. Det är ett helt fantastiskt facit. Vilken styrka Atletico Madrid har i sin defensiv. Det är helt otroligt. En av många anledningar är att Atletico Madrid också har spelat extremt defensivt, med defensiva uppställningar - men detta har också ändrats.

I den senaste 2 - 0 vinsten mot Athletic Bilbao så var det inte endast defensiva mittfältare med i startelva utan även riktiga kantspelare för Atletico Madrids del, som skapade stora problem offensivt. Det var en mycket mer offensiv startelva i Diego Simeones 4-4-2 uppställning och det kommer det även att vara i denna match, som Atletico Madrid ska ha goda chanser att vinna. Marknaden erbjuder 1.80 i odds på att Atletico Madrid tar samtliga tre poäng och det oddset finner jag ett stort värde i.

Själva oddset finnes hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

---
Bekräftad startelva Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Lisandro Magallan, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Luis Rioja, Mubarak Wakaso, Manu Garcia, Aleix Vidal Parreu, Lucas Perez Martinez & Joselu.

Bekräftad startelva Atletico Madrid:
Jan Oblak, Santiago Arias, Felipe Monteiro, Mario Hermoso, Renan Lodi, Marcos Llorente, Hector Herrera, Saul Niguez, Thomas Lemar, Angel Correa & Diego Costa.
---

This is the stats tab
This is the post tip