bet365 livestreamar matchen.

Söndagens lunchmatch i den spanska La Liga hämtas från Mendizorrotza Stadium där det spelas ett hett möte i den nedre halvan av tabellen mellan hemmalaget Alaves och Celta Vigo som kommer på besök. Det är nästan ett helt öppet möte, där marknaden har valt gästerna som en pytteliten favorit till seger. Därutöver har marknaden bestämt sig för att detta ska bli en målsnål match. Båda lagen har gjort minst mål i ligan men båda lagen har inte direkt ett försvar som de kan skryta över heller.

Alaves har en usel form med fyra förluster och en vinst på de fem senaste matcherna. Vinsten kom hemma mot nykomlingar Mallorca med 2 - 0. Annars så har Alaves haft problem med att hålla tätt bakåt. De snittar strax över ett insläppt mål per match och kommer till detta möte från en 1 - 2 förlust borta mot Valencia, där Lucas Perez lyckades reducera i slutminuterna för Alaves. Det var ändå viktigt för Alaves att göra mål där, med tanke på att det har varit svårt för dem att näta på sistone.

Totalt har både Alaves och Celta Vigo gjort fem mål vardera på de åtta inledande La Liga matcherna, vilket är märkligt.

I Alaves hålls John Guidetti på bänken eftersom det finns ännu hetare anfallare i bland andra Lucas Perez och Joselu, samt en del offensiva mittfältare som har underpresterat. Detta ska bara vända förr eller senare och det kan lika gärna ske nu.

För Celta Vigo har inte heller fått någon vidare start på säsongen. Dock har det sett mycket bättre ut på sistone. I den senaste matchen gjorde Iago Aspas ett viktigt segermål mot Bilbao. Om vi tittar på Celta Vigos offensiva kvalitéer så hittar vi förut Aspas även Santi Mina på topp samt Brais Mendez, Rafinha och Denis Suarez på kanterna. Dessa är riktigt bra spelare som kommer att komma igång. Defensiven är ungefär på samma nivå som Alaves, där de också har släppt in nio mål i inledningen.

Det finns alldeles för många skickliga offensiva spelare i båda lagen för att marknaden ska erbjuda att matchens första mål kommer först runt minut 35. Båda lagen gillar att rivstarta sina matcher och är skickliga på omställingar, samt att båda lagen inte har så stabila backlinjer, i mitt tycke. Det kommer att uppstå bra chanser tidigt i matchen och är chansen stor att det inte behöver dröja länge innan vi får se matchens första mål. Så jag lägger ett spel på mål före minut 35:00 i matchen till 1.83 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Alaves:
Fernando Pacheco, Martin Aguirregabiria, Victor Laguardia, Lisandro Magallan, Ruben Duarte, Aleix Vidal, Manu Garcia, Mubarak Wakaso, Luis Rioja, Joselu & Lucas Perez.

Bekräftad startelva Celta Vigo:
Ruben Blanco, Hugo Mallo, Joseph Aidoo, David Junca, Jorge Saenz, Rafinha, Stanislav Lobotka, Okay Yokuslu, Denis Suarez, Iago Aspas & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip