bet365 livestreamar matchen.

På Estadio de Mendizorroza spelar Alaves sin sista La Liga match denna säsongen när Girona kommer på besök. Oavsett resultat kommer Alaves att parkera i mitten av tabellen. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit, i en match där Girona NÄSTAN är redan degraderade. Men bara nästan. Det är en extremt lång uppförsbacke och mycket som ska till för att Girona ska klara sig kvar. En sak är säker. Girona har inte gett upp och kommer att gå för en storvinst och då blir det mål i matchen.

Jag menar inte per automatik att Girona kommer att göra en massa mål i matchen. Det kan lika gärna vara Alaves, med tanke på att Girona har varit långt ifrån stabila bakåt på sistone. Då kan Alaves utnyttja de stora ytorna och kontra in en massa mål också. Anledningen till detta är att Girona behöver dels en vinst, dels att Celta Vigo ska förlora hemma mot Rayo Vallecano (som redan har åkt ut) och slutligen måste Girona vinna med 6 måls marginal. Så det är nästan omöjligt så klart.

Girona, som har den sista nedflyttningsplatsen i tabellen, har därmed 3 poäng upp till Celta Vigo och måste här gå för en seger. Det är full fart framåt från den första minuten som gäller och mål kan Girona göra, så klart. Däremot ser det mycket värre ut bakåt. Girona tappade bland annat en 1 - 0 ledning hemma mot Levante i den senaste matchen, där Levantes mål berodde väldigt mycket på dåligt försvarsspel och passivitet i backlinjen. Nu måste även backarna fylla på och spela med högt press, så det blir svårt att hålla tätt nu - när Girona annars nästan aldrig gör det på bortaplan.

Det brukar vara en hel del mål när dessa två lag möts. Denna säsong har de dessutom mötts i cupen. De fem senaste möten:

La Liga: 12/1, 2019
Girona 1 - 1 Alaves

Copa del Rey: 5/12, 2018
Girona 2 - 1 Alaves

Copa del Rey: 31/10, 2018
Alaves 2 - 2 Girona

LaLiga: 19/4, 2018
Alaves 1 - 2 Girona

LaLiga: 4/12, 2017
Girona 2 - 3 Alaves

Det mesta talar för att vi återigen får en målrik match, i synnerhet när Girona måste jaga tre poäng och en massa mål, så oddset 1,84 på att vi ska få se minst tre mål i matchen är lockande. Därmed lägger jag ett spel på över 2,5 mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Ximo Navarro, Victor Laguardia, Carlos Vigaraym, Jony, Manu Garcia, Tomas Pina, Martin Aguirregabiria, Jonathan Calleri & Diego Rolan.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Girona:
Bono, Valery, Pedro Alcala, Juanpe, Marc Muniesa, Pere Pons, Douglas Luiz, Portu, Alex Granell, Anthony Lozano & Cristhian Stuani.
---

This is the stats tab
This is the post tip