Speltips: Alaves - Levante

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-02-11 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.90
Tips: Under 2,5 mål
Spela på Speltips Alaves - Levante
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
bet365 livestreamar matchen.

Måndagens enda match i den spanska La Liga spelas på Estadio de Mendizorroza där Alaves tar emot Levante. Marknaden har bestämt sig för att det är jämnt skägg huruvida matchen blir målrik eller målsnål och jag ser ingen anledning till att det ska vara helt öppet på förhand. Båda lagen har haft extrema problem att göra mål framåt och dessutom medvetet spelat med en defensiv uppställning och defensiv taktik vilket har gjort att båda har draggats av måltorka.

Om vi börjar med höstsensationen Alaves, som förvisso fortfarande är med och krigar om en (kval)plats till Europa League, så har de hamnat i en rejäl svacka. Laget har inte gjort något mål på de tre senaste matcher. Detta är under all kritik för ett La Liga lag som i skrivandets stund befinner sig på en sjunde plats i tabellen (lika många poäng som sexan Betis). Alaves har inte skapat många tillfällen heller att göra mål på så detta kommer inte som en chock direkt, med tanke på den usla formen.

Det som Alaves har gemensamt med Levante är att båda lagen är:
A) ojämna
B) har satt defensiven i fokus i sina senaste matcher
C) formsvaga

Nästan samma problem råder för Levante. Lagen har nämligen gjort endast två mål i de fem senaste matcherna. Båda dessa mål kom i 2 - 0 segern mot Valladolid. Jag vill dock fokusera på den senaste matchen som slutade mållöst hemma mot Getafe. Där låg verkligen all fokus på försvarsspelet hos Levante och det såg också riktigt bra ut. Håller försvaret samma nivå mot Alaves så kan de till och med hålla nollan och därmed plocka viktiga poäng i mitten av tabellen.

Det som dock inte var något vidare är att Levante attackerade med alldeles för få spelare i omställningar, kontringar och vanliga anfall - i alla fall, för ett La Liga lag. Alaves har förvisso släppt in mål i de senaste matcherna men då ska det också till att Levante attackerar med fler spelare. Det tvivlar jag dock på med tanke på att lagen verkade nöjda med den poängen de tog mot Getafe senast. Så det blir all fokus på defensiven igen, är jag övertygad om.

Med tanke på att båda lagen har en måltorka och taktiken verkar vara att fortsätta satsa på defensiven ska det inte erbjudas nästan dubbla pengar på att matchen maximalt får innehålla två mål. Därmed finner jag ett värde på under 2,5 mål i matchen och lägger ett spel till 1,90 i odds hos bet365.

---
Bekräftad startelva Alaves: Fernando Pacheco, Ximo Navarro, Guillermo Maripan, Victor Laguardia, Ruben Duarte, Darko Brasanac, Mubarak Wakaso, Takashi Inui, Tomas Pina, Jonathan Calleri & Jony.

Bekräftad startelva Levante: Aitor Fernandez, Coke, Ruben Vezo, Erick Cabaco, José Luis Morales, Nikola Vukcevic, Antonio Luna, Cheick Doukoure, Jason, Roger Marti & Moses Simon.
---
  Alaves - Levante
Spela på Speltips Alaves - Levante Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 11 Februari 2019 - 16:47
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming