LeoVegas & Unibet streamar matchen.

Sjukt hemmastarka Alaves har äran att ta emot Real Madrid i lördagens lunchmatch i La Liga, som kommer att bli ett tufft möte.

Detta är ett möte mellan lagen som har släppt in minst mål på hemmaplan och minst mål på bortaplan. Vi tar det i rätt ordning. Alaves har på sju matcher släppt in endast två mål. Sjukt imponerande. Real Madrid har på sex bortamatcher släppt in fyra mål. Också sjukt imponerande. Marknaden anser att Real Madrid vinner mötet två gånger på tre försök. Det må vara sannolikheten, men till skillnad från Real Madrids tidigare matcher är chansen liten att det blir ett målkalas på Mendizorrotza Stadium.

Det är lite missvisande att titta på Alaves siffror för denna säsong. Siffrorna visar oss fem segrar, tre kryss och sex förluster. Totalt innebär det 18 poäng och en trettonde plats i tabellen. I den statistiken finns den usla bortaspelet, som inte kommer att spela någon som helst roll när de möter Real Madrid på hemmaplan. Formen är dock på topp hos Alaves, som har två raka vinster mot Valladolid och Eibar, där Alaves har gjort fem mål och faktiskt inte släppt in ett enda mål. Det är så klart imponerande.

Real Madrid har ett avbräck i Eden Hazard, som utgick skadad senast i Champions League och kommer att missa denna match.

Jag minns när lagen möttes i motsvarande match förra säsongen. Alaves skrällde och vann mötet med 1 - 0, efter ett extremt sent mål från Manu Garcia i den absolut sista sekunden. Efter att ha fått vila en hel vecka är Alaves taggade till att återigen försöka göra en lika bra insats mot Real Madrid. Det kommer självklart att bli svårt, med tanke på att Real Madrid har kommit igång och börjat spotta in mål igen. Liksom Alaves har Real Madrid också vunnit sina två senaste matcher i ligan, där siffrorna skrevs till 4 - 0 mot Eibar och 3 - 1 mot Real Sociedad. Därefter blev det kryss (2 - 2) i Champions League hemma mot PSG.

Så Real Madrid är inte helt utvilade inför denna match, i mitt tycke. Därmed blir det desto svårare att upprepa så många mål, som de har gjort tidigare. Med tanke på hur svårt det är att göra mål på Alaves, så kommer detta att bli en av de tuffare matcher där Real Madrid kommer att få slita hårt för att ta med sig samtliga tre poäng. Som mest kan jag se upp till två mål i matchen men jag tar en försäkring, då vi har med Real Madrid att göra, och lägger ett spel på asiatiska under 3 mål i matchen.

Pengarna tillbaka vid exakt tre mål. Förlust vid fyra mål eller fler och vinst vid mållöst, ett eller två mål i matchen, till 1.79 i odds.

Själva oddset finnes hos LeoVegas , Unibet & 888sport .

---
Bekräftad startelva Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Victor Laguardia, Ximo Navarro, Martin Aguirregabiria, Luis Rioja, Tomas Pina, Mubarak Wakaso, Aleix Vidal, Joselu & Lucas Perez.

Bekräftad startelva Real Madrid:
Alphonse Areola, Dani Carvajal, Eder Militao, Sergio Ramos, Marcelo, Luka Modric, Carlos Casemiro, Toni Kroos, Gareth Bale, Isco & Karim Benzema.
---

This is the stats tab
This is the post tip