bet365 livestreamar matchen.

Fredagsmatchen i den spanska La Liga hämtas från Mendizorrotza Stadium där Alaves tar emot Valencia. Marknaden anser att det är ett helt öppet möte och jag är enig om att det är svårt att förutspå vinnaren. Däremot är det mycket som talar för att hemmastarka Alaves ska fortsätta göra mål, med sina vassa anfallare, samt att Valencia också gör det, även utan Maxi Gomez på topp. I och med detta ska det inte erbjudas nästan dubbla pengar på att vi får se minst ett varsitt mål från båda lagen.

Radarparet Joselu och Lucas Perez i Alaves anfall har stått för 20 av lagets totalt 28 mål. Samarbetet fungerar hur bra som helst, både på planen och vänskapen utanför. Nyligen gick Joselu ut i media och meddelade att han hade sagt till Lucas Perez att inte gå till Barcelona, utan stanna kvar i Alaves och fortsätta ösa in mål tillsammans. Alaves är ett erkänt starkt hemmalag, som ytterst sällan kliver av planen utan att ha gjort något mål. I tio raka hemmamatcher har de nätat och ska göra det mot Valencia också.

Valencia har sedan skadan på mittbacksgeneralen Ezequiel Garay haft enorma problem i sin defensiv. På bortaplan har de dock inte klarat av att hålla nollan alls, utom matchen mot Bilbao i september 2019. Så Valencia har släppt in mål i 11 av sina 12 bortamatcher. Formen är helt okej och de kommer till matchen från en 2 - 1 seger hemma mot Betis, där anfallaren Maxi Gomez skadade sig. Han har gjort 9 av Valencias 37 mål och är ett avbräck, men inte tillräckligt för att saknas mot Alaves, i mitt tycke.

Valencia har fått tillbaka en hel del spelare från skador och avstängningar på sistone och har med dessa förstärkningar rest sig också. Kantspelarna Torres och Soler har hittat formen, likaså Gameiro och lagkaptenen Dani Parejo, som båda nätade senast mot Betis. Då även Alaves har sylvassa anfallare och flera andra mittfältare som är farliga är chanserna stora att vi får se mål från både Alaves och Valencia. Därmed lägger jag ett spel på att båda lag gör mål i matchen till fina 1.95 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Rodrigo Ely, Victor Laguardia, Ximo Navarro, Luis Rioja, Victor Camarasa, Ljubomir Fejsa, Edgar Mendez, Joselu & Lucas Perez.

Bekräftad startelva - Valencia:
Jasper Cillessen, Alessandro Florenzi, Daniel Wass, Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Jose Luis Gaya, Dani Parejo, Geoffrey Kondogbia, Carlos Soler, Kevin Gameiro & Denis Cheryshev.
---

This is the stats tab
This is the post tip