bet365 livestreamar matchen.

På Mendizorrotza Stadium spelas ett helt öppet möte mellan Alaves och Villarreal i den spanska La Liga. Marknaden har svårt att bestämma sig för vilket lag som ska få bära favoritskapet och det har jag all förståelse för. Alaves befinner sig på den nedre halvan av tabellen, men är extremt svåra att göra mål på när de får spela hemma. Villarreal har hittat en fin form och är också väldigt starka på att försvara sig med en rutinerad backlinje. Så det borde inte bli många mål i denna match.

Efter att ha blivit överkörda av Barcelona på Camp Nou med 1 - 4, vilket inte är fy skam då det händer många lag, har Alaves rest sig. Först blev det 1 - 1 hemma mot Betis för att därefter ta en trepoängare borta mot Levante med 1 - 0. Imponerande av Alaves att hålla nollan på bortaplan. På hemmaplan har de alltid varit starka och så är det även denna säsong. På 10 hemmamatcher har det endast blivit 6 insläppta mål. Så förutsättningarna är goda för Alaves att hålla tätt bakåt mot Villarreal.

Även Villarreal har blivit starkare i sitt försvar. I början av säsongen gjorde de en massa mål framåt och släppte in en massa mål bakåt. Det har blivit ändring på detta de senaste månaderna. Till och med Real Sociedad, som har nätat i massor, klarade av att bara göra ett mål på dem i en match som Villarreal vann med 2 - 1. Villarreal kommer från en 1 - 2 förlust hemma mot pånyttfödda Espanyol. Innan dess blev det tre segrar mot Getafe, Sevilla och Real Sociedad. Så Villarreal ska inte räknas bort.

Både Alaves och Villarreal har varit svåra att bryta ner på sistone och så bör det bli även när lagen ställs mot varandra, i mitt tycke. Jag kan inte se att detta möte spårar ur åt något håll, utan snarare att båda lagen fortsätter att imponera i sitt försvarsspel. Då både Alaves och Villarreal försvarar sig med samtliga spelare kommer det att bli tillknäppt där båda lagen kommer att förlita sig väldigt mycket på individuella prestationer. Detta kan räcka till något enstaka mål, men inget målregn.

Spelet blir att matchen slutar under 2,5 mål, till 1.80 i odds.

Själva oddset finnes hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Alaves:
Fernando Pacheco, Ruben Duarte, Rodrigo Ely, Victor Laguardia, Martin Aguirregabiria, Luis Rioja, Víctor Camarasa, Manu Garcia, Aleix Vidal Parreu, Joselu & Lucas Perez.

Bekräftad startelva - Villarreal:
Sergio Asenjo, Mario Gaspar, Raul Albiol, Ramiro Funes Mori, Alberto Moreno, Moi Gomez, Vicente Iborra, Samuel Chukwueze, Manu Trigueros, Santiago Cazorla & Carlos Bacca.
---

This is the stats tab
This is the post tip