bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Carlos Belmonte spelas ett toppmöte i Spaniens La Liga 2 när Granada hälsar på Albacete. Toppstriden är onekligen spännande, speciellt mellan dessa två lag, så här är jag övertygad om att båda lagen tar ytterst lite risker mot varandra utan försöker stänga igen och satsa på de få tillfällen som ges under matchen. Marknaden har hemmalaget som en liten favorit till seger och jag har svårt att se att båda lag gör varsitt mål i denna match som förväntas bli målsnål i vilket fall.

Med fyra matcher kvar av andra divisionen i Spanien ser tabellen ut på följande sätt:

1 Osasuna 77 poäng
2 Granada 71 poäng
---
3 Albacete 68 poäng
4 Mallorca 67 poäng

Albacete behöver inte gå all-in i denna match, dels för att de inte vill riskera att förlora den och sedan har ett stort gap upp till Granada och dels för att det ändå är tre matcher kvar efter detta möte. Det är alltså totalt 12 poäng att kriga om och endast 3 poäng som skiljer lagen inför denna match. Båda lagen har en fin form, där de har hittat målskyttet, fast mot sämre lag då.

Albacete är ett starkt lag framåt och är ett av fyra lag som har gjort över 50 mål denna säsong. Även defensivt är de starka, i synnerhet på hemmaplan där de har 0 förluster på 19 spelade matcher och har släppt in endast 14 mål. Den senaste hemmamatchen ägde rum Numancia, som befinner sig på den nedre halvan av tabellen och slutade mållöst. Så det är erkänt svårt att göra mål på Alabace och detsamma gäller tabelltvåan Granada.

För Granada är det laget i ligan som har släppt in minst antal mål - med goda marginaler dessutom. Totalt har det blivit 25 insläppta mål på 38 spelade matcher, vilket givetvis är helt fantastiskt även för La Liga 2, där konkurrensen blir allt hårdare för varje år, enligt spelarna själva. Ett oavgjort resultat i denna match hade passat Granada alldeles utmärkt här. I så fall håller de undan Albacete och Mallorca ytterligare så Granada kommer återigen att satsa på sitt starka försvarsspel och hålla tätt bakåt.

Marknaden ligger på cirka 1,50 i odds på under 2,5 mål och detta möte ska med allra största sannolikhet vara målsnål. Båda lagen mår bra att ett oavgjort resultat här, samtidigt som båda lagen kommer att parkera bussen framför sitt eget mål vid en eventuell 1 - 0 ledning i matchen och båda lagen är urstarka i defensiven. Värdet finner jag i att båda lag inte gör mål i matchen och det erbjuder marknaden 1,72 i odds på - vilket är helt klart spelbart när dessa två lag möts.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Albacete:
Tomeu Nadal, Borja Herrera, Santiago Gentiletti, Alvaro Arroyo, Alvaro Tejero, Alvaro Pena, Aleix Febas, Daniel Torres, Jeremie Bela, Rey Manaj & Roman Zozulya.

Bekräftad startelva - Granada:
Rui Silva, Victor Diaz, German Sanchez, Jose Martinez, Quini, Federico San Emeterio, Angel Montoro, Antonio Puertas, Fede Vico, Antonio Puertas & Rodri.
---

This is the stats tab
This is the post tip