bet365 livestreamar matchen.

På Estadio Carlos Belmonte tar tabelltrean, i den spanska La Liga 2, Albacete emot tabellfyran Malaga, i en match mellan två formstarka lag, som fortfarande har allt att spela för. Trots att Malaga är ligans formstarkaste lag har marknaden ändå valt Albacete som en liten favorit till seger. I övrigt är detta en jämn match. Båda lagen skulle må bra av att vinna matchen och båda kommer att gå för en seger. Med de kvalitéerna som finns i båda trupperna är sannolikheten stor att det smäller från båda håll.

Till saken hör att hemmalaget Albacete fortfarande har en liten chans att ta en direktbiljett till La Liga - förutsatt att Granada börjar slarva med två omgångar kvar av den spanska andra divisionen. Tabelläget i toppen ser ut på följande sätt:

1 Osasuna 84 poäng
2 Granada 75 poäng
-----
3 Albacete 71 poäng
4 Malaga 68 poäng
5 Mallorca 67 poäng
6 Cadiz 64 poäng
-----
7 Deportivo 64 poäng

Albacete förlorade nyligen mot just Granada, men har sedan studsat tillbaka direkt och kommer till denna match med en 2 - 0 seger borta mot Sporting Gijon. Albacete har gjort flest antal mål efter tabellettan Osasuna och spelar en väldigt offensiv och attraktiv fotboll. Laget har redan säkrat en playoff plats och satsar nu för fullt på att försöka avancera direkt till den högsta ligan. Därmed kan vi räkna med att Albacete inte kommer att avvika från sin spelplan utan det blir återigen full fart framåt från start.

Men Malaga är dock det formstarkaste laget i ligan och har gjort tre mål framåt i sina två senaste matcher. Dessvärre har inte Malaga en chans till direkt avancemang, men det hindrar dem inte från att fortsätta imponera. Malaga behöver fortfarande kriga och ta poäng, för att inte bli omsprungna av konkurrenterna Mallorca, Cadiz och Deportivo La Coruna, så allt står på spel även för dem. Målskyttet har Malaga kommit igång med ordentligt. Senast var det tre olika målskyttar som nätade mot Zaragoza.

En av målskyttarna i 3 - 1 segern hemma mot Zaragoza var anfallaren Gustavo Blanco. Han gjorde Malagas båda mål i det första inbördesmötet mot Albacete, som Malaga vann hemma med 2 - 1. Malagas offensiv är sylvass och inget talar för att de ska sluta göra mål när de åker till Albacete och är motiverade till att ta en seger. Det är dock Albacete också, så när de högpresterande och motiverande lag ställs mot varandra finner jag ett stort värde i 2,10 i odds på att båda lag gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Albacete:
Tomeu Nadal, Fran Garcia, Nicolas Ezequiel Gorosito, Jeremie Bela, Alvaro Tejero, Eugeni Valderrama, Aleix Febas, Daniel Torres, Santiago Gentiletti, Carlos Acuna & Roman Zozulya.

Bekräftad startelva - Malaga:
Munir, Miguel Angel Cifu, Luis Hernandez, Pau Torres, Federico Ricca, Alfred N'Diaye, Mamadou Kone, Keidi Bare, Adrian Gonzalez, Javier Ontiveros & Gustavo Blanco.
---

This is the stats tab
This is the post tip