Speltips: Albacete - Mallorca

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-06-16 19:00
Land: Spanien
Liga: La Liga 2
Odds: 1.80
Tips: X2
Spela på Speltips Albacete - Mallorca
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
bet365 livestreamar matchen.

Uppflyttningskval till La Liga säsongen 2019-2020. Semifinal, del 2 av 2, i den spanska La Liga 2 mellan Albacete och Mallorca, där returmötet äger rum på Estadio Carlos Belmonte. Det första mötet vanns enligt förväntan av hemmastarka Mallorca, som fortsätter att göra mål i sina samtliga hemmamatcher. Dock kom segern mycket lättare än förväntat och Albacete var bleka under långa stunder av matcher. Därav tvivlar jag starkt på att Albacete vänder detta eller ens vinner hemmamötet.

Jag rekade att Mallorca skulle vinna den första semifinalen på hemmaplan, eftersom Mallorca alltid (i samtliga matchen denna säsong) har gjort mål på hemma. Jag blev själv väldigt förvånad över hur enkelt Mallorca vann matchen. Mallorca gjorde jobbet och vann med 2 - 0 och mål framåt skulle Mallorca oavsett ha gjort. Men att Albacete skulle vara så uddlösa framåt var en skräll. Albacete hade lika mycket boll som Mallorca men det var en sak som stack ut ordentligt när matchen var över.

Albacete hade inte fått ett enda skott på mål. Noll avslut på mål. Då är det väldigt svårt att vinna en fotbollsmatch. Dessvärre får tränaren Luis Miguel Ramis utstå en hel del kritik, efter något sådant sker ytterst sällan (om någonsin) i fotbolls Spanien. Med det spelet som Albacete visade upp i första matchen skulle de inte klara av att plocka många poäng i La Liga. Grejen är att detta var långt ifrån en engångshändelse. Det var ingen dålig dag på jobbet, då Albacete sliter med formen.

De fyra sista matcherna innan uppflyttningskvalet har Albacete vunnit en och förlorat tre matchen. Se här:

La Liga 2: 8/6, 2019
Almeria 3 - 0 Albacete

La Liga 2: 4/6, 2019
Albacete 1 - 2 Malaga

La Liga 2: 25/5, 2019
Sporting Gijon 0 - 2 Albacete

La Liga 2: 20/5, 2019
Albacete 0 - 1 Granada

Som jag skrev förut så har problemet varit målskyttet. Målet mot Malaga kom när Albacete var en man mer på planen (i samband med att Malaga fick ett rött kort). I den sista matchen mot Almeria hade inget av lagen något att spela för. Det ska dock inte behöva innebära en 0 - 3 förlust ändå. Mallorca är så mycket starkare på alla positioner än vad Almeria är. Det spelet som Albacete visade upp räcker ingenstans och Albacete måste lyfta sig flera nivåer för att klara av att ta poäng mot Mallorca överhuvudtaget. Men det klarade inte Albacete av i den första semifinalen.

Det tvivlar jag på att Albacete kommer klara av i den andra semifinalen heller, med tanke på att spelet inte har stämt i fler än en match bara. Albacete har släppt in en hel del mål på sistone och kommer att göra så även mot Mallorca, så jag ser ingen trendvändning här. Albacetes avbräck på den centrala försvararen Alvaro Arroyo (35/0) har inte gått att ersätta i försvaret heller, så nu sliter Albace både framåt och bakåt - och måste gå för minst en 2 - 0 seger för att ha en chans att gå vidare till finalen.

Mallorca är helt enkelt det bättre laget, med den bättre formen och bättre förutsättningar till spel i La Liga nästa säsong.

Det är inte mycket som talar för att Albacete ska vinna returmötet och då Mallorca inte heller behöver vinna, eftersom de har ett 2 - 0 resultat att spela på, räcker det gott och väl med oddset 1,80 på att Albacete inte vinner matchen. Albacete måste anfalla och det kommer att uppstå goda lägen för målfarliga Mallorca att ta vara på. Så jag lägger ett spel på X2 i matchen.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365.

---
Bekräftad startelva - Albacete:
Tomeu Nadal, Alvaro Tejero, Nicolas Ezequiel Gorosito, Santiago Gentiletti, Fran Garcia, Jeremie Bela, Daniel Torres, Aleix Febas, Eugeni Valderrama, Roman Zozulya & Rey Manaj.

Bekräftad startelva - Mallorca:
Manolo Reina, Joan Sastre, Martin Valjent, Antonio Raillo, Pervis Estupinan, Marc Pedraza, Leonardo Suarez, Daniel Rodriguez, Salva Sevilla, Junior Lago & Abdon.
---
  Albacete - Mallorca
Spela på Speltips Albacete - Mallorca Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 14 Juni 2019 - 11:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Plzen - Lausanne
Ishockey - CHL - Över 5,5 mål
2.00
18:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - CHL - 1
2.40
18:00  Skellefteå - Djurgården
Ishockey - CHL - 1
2.40
01:05  IND Pacers – OKC Thunder
Basket - NBA - Över 209,5 poäng
1.90
19:00  AIK - Timrå
Ishockey - Allsvenskan - Över 4,5 mål
1.75
20:45  England - Montenegro
Fotboll - EM-kval - 1 (asian -2,5)
1.70
20:45  Frankrike - Moldavien
Fotboll - EM-kval - 1 + ö1,5 mål (1:a hl)
1.71
  Rekatochklart Poolspel
18:00  Powerplay Tips Tisdag 12/11
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  Topptipset Tips Tisdag 12/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Solvalla Tisdag 12/11
Insats: 600 kr - DrTrav

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming