Två lag som jagar sin första trea för säsongen.

Lyngby - AaB 2-0
AaB - Sönderjyske 1-1

Bröndby - Silkeborg 3-0
Silkeborg - Horsens 0-3

Jacob Rinnes Ålborg har startat säsongen med att torska borta mot nykomlingen Lyngby (0-2) och sedan spela 1-1 mot Sönderjyske. Man hade nog hoppats på mer mot inte alltför bra motstånd. Kanske kommer säsongens första seger här i stället? För den andra nykomlingen Silkeborg har haft en riktigt tuff start. Torsk med 0-3 i bägge matcherna och nu lär man göra allt för att tajta till bakåt och grisa till sig det man kan få härifrån Ålborg.

Det håller naturligtvis inte att släppa in så mycket mål. Jag tycker heller inte att Silkeborgs transferfönster hittills varit särskilt starkt utan det blir oundvikligt med en bottenstrid om man inte förstärker ytterligare innan fönstret stänger. Utgångstipset är etta i den här matchen men oddset är inte roligt. Jag tycker värdet ligger på underspel i stället då inget av lagen sett stekheta ut offensivt.

Ålborg saknar långtidsskadade Lukas Klitten och Marco Ramkilde. Jakob Ahlmann och Magnus Christensen småskadade och frågan är om Oliver Akbildgaard spelar då han ryktas bort. Pavol Safranko inte spelklar.

Silkeborg har också en del problem. Vänsterbacken Gustav Dahl, offensive Magnus Mattsson och kantspelaren Sebastian Jørgensen alla out. Osäkerhet kring Anders Hagelskjaers närvaro.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

AaB (4-3-3): Rinne - Pallesen, Okore, Pedersen, Ahlmann - Børsting, Olsen, Christensen - Kusk, Van Weert, Andersen

Silkeborg IF (4-4-2): Hedvall - Crone, Jakobsen, Alves Ibsen, Møller - Rochester, Madsen, Lesniak, Okkels - Maholli, Schwartz

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.97 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip