bet365 livestreamar matchen.

Inför cirka 5 000 åskådare på Estadio Municipal de Santo Domingo tar Alcorcon emot Gimnastic i en match som egentligen inte betyder något för lagen i den spanska La Liga 2. Hemmalaget Alcorcon kommer att avsluta säsongen med en plats i mitten av tabellen medan Gimnastic i vilket fall som helst kommer att åka ur. Alcorcon har haft problem med målskyttet. Dock ska det fortfarande inte erbjudas exakt dubbla pengar på en rak hemmaseger då ligans sämsta bortalag kommer på besök.

Det råder en måltorka i Alcorcon, som inte har gjort något mål på sina fyra senaste ligamatcher. Däremot har de inte heller släppt in så många mål heller. Alcorcon kommer till denna match från ett mållöst möte borta mot tabellnian Almeria, där Alcorcon ändå lyckades skapa en hel del i matchen. Alcorcon vann säsongens första möte mot Gimnastic borta med 3 - 1 och är det klart bättre laget. Alcorcons måltorka kommer att ta slut och när passar det bättre om inte mot Gimnastic på hemmaplan.

Gimnastic spelar med en trebackslinje och det går inget vidare alls. De är laget som har släppt in flest mål på bortaplan i ligan, nämligen, nästan två mål per match i snitt och har flest förluster till antal - hela 16 förluster på 20 matcher. Det svaga bortaspelet är givetvis under all kritik. Även på sistone har Gimnastic släppt in sjukt många mål, speciellt för att vara La Liga 2. De två senaste matcherna har slutat 3 - 3 hemma mot Elche och 3 - 4 borta mot Cordoba. Det är 7 (!) insläppta mål på tre matcher.

I den senaste hemmamatchen mot Elche log Gimnastic under med 0 - 3, men Elche drog på sig ett rött kort och Gimnastic kunde, med en hel del tur och ett självmål, kvittera till slutresultatet 3 - 3. Detta blir betydligt svårare att upprepa borta mot Alcorcon, som har släppt in tre mål på de fyra senaste matcher. I vanligt ordning kommer Gimnastic att släppa in mål och då finner jag ett värde i oddset 2,00 på att Alcorcons måltorka tar slut och att de därmed vinner matchen. Så ett spel på en rak etta.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Alcorcon:
Raul Lizoain, Felipe, David Fernandez, Unai Elgezabal, Francisco Sandaza, Borja Galan, Marco Sangalli, Richard Boateng, David Mayoral, Nono & Jesus Cedenilla.

Bekräftad startelva - Gimnastic:
Bernabe Barragan, Antonio Cotan, Fabian Noguera, Abraham Minero, Javi Moreno Marquez, Miguel Palanca, Victor Martinez, Muhammed Djetei, Ivan Lopez, Pol Prats & Luis Suarez.
---

This is the stats tab
This is the post tip