På Recreation Ground spelas det fotboll från National League i England denna tisdagskväll och här väljer jag att ta fram ett spel med hjälp av spelbyggaren hos Unibet .

Hemmalaget är nästjumbo i tabellen efter 13 omgångar och noteras för sju poäng med en målskillnad på 14-24. Aldershot har två vinster, en oavgjord och tio förluster, vilket inte är något smickrande utfall precis. På hemmagräs har de genomfört fem matcher och här har de två vinster och tre förluster med 5-3 i målskillnad, men nu gästas de av ett motståndarlag som haft lättare för målskyttet och då tror jag också att gästerna är bra nog för att fixa poäng.

Bortalaget har skrapat ihop 17 poäng på tolv matcher och noteras för en total målskillnad på 18-15. På resande fot har Wrexham hunnit med sju framträdanden och som bortalag har de två vinster, två oavgjorda och tre förluster med en målskillnad på 13-12. Här i Aldershot har gästerna ingen jättestatistik, men det är historia nu. Sett till hur hemmalaget inlett säsongen så tror jag att gästerna har en bra chans ikväll att bryta den negativa trenden på den här arenan där de förlorat fyra av de fem senaste och kryssat sig ur en.

SPELTIPS
Med hjälp av spelbyggaren hos Unibet kryssar jag i X2 ihop med under 3,5 mål.
Gästerna har visat prov på en hygglig offensiv och då hemmalaget har det tuffare med målskyttet bör detta rimligtvis inte bli något målkalas.

Oddset på detta blir 1.62.
Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip