Superjämna Grupp A rullar vidare.

Fluminense har dragit ifrån en aning men har samtidigt inte på något sätt säkrat förstaplatsen än.
Alianza Lima i botten har bara 2 poäng upp till andraplats och gruppen kan sluta lite hur som helst. För peruanernas del är det vinst som gäller idag då ett eventuellt kryss skulle innebära att man MÅSTE vinna i den sista omgången borta mot Fluminense samtidigt som Cerro Porteño och Colo Colo kryssar sin match. Tufft va? Full fokus ligger således på dagens match i en match som är minst lika viktig för chilenska Colo Colo.

Matcherna i Grupp A har om möjligt varit än jämnare än vad tabellen säger och det är idel uddamålsvinster, alternativt oavgjorda matcher som vi fått se. Målsnålt också, men det har ni nog lärt er vid det här laget om ni läst mina texter.

If it ain't broken, don't fix it

Vi tar oss an nattens match på samma sätt som tidigare. Inte nog med att lagen inte drar sig för att spela defensivt, matchen är verkligen en do or die!

Att inte förlora blir nästan viktigare här än något annat, då en tredjeplats åtminstone resulterar i en ekonomisk bonus och en plats i Copa Sudamericanas slutspel (Tänk Europa League). Därför väljer jag att titta på ett halvtidsspel istället för ett fulltidsspel. För får något utav dessa lag in ett mål så kan vi räkna med öppna spjäll i andra halvlek då allt står på spel.

Colo Colo kommer med ett starkt lag då man har fått ett par spelare tillbaka från skador/avstängningar och jag tror att lyckas neutralisera Alianza Lima någorlunda i varje fall.

Under 1.0 i halvtid gillas. 1 unit på det @ 1.61 hos Pinnacle .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip