Söndagens lunchmatch i Spanien hämtas från La Liga 2, där Almeria välkomnar Alcorcon på Estadio del Mediterraneo. Marknaden har hemmalaget som en pytteliten favorit till seger men i övrigt är det jämnt skägg. När dessa två lag möts brukar det vara extremt målsnålt. Med tanke på att båda lagen kommer till denna match utan att ha lyckats göra mål i sina senaste matcher, samt att denna match inte betyder något, ser jag ett stort värde i strax under dubbla pengar på att båda lag inte gör mål.

Almeria hade en värsting match senast mot Mallorca på bortaplan, som Almeria förlorade med 0 - 1. I den matchen fick Almeria tre (3!) röda kort på Adrian, Sergio Aguza och Esteban Ariel Saveljich. Två av dessa röda kort kom på övertid. Det var ingen vidare insats som Almeria stod för heller med endast ett skott på mål i matchen. Trots det försvarade sig Almeria helt okej och brukar vara starka i defensiven på hemmaplan, där de endast har släppt in 15 mål på 19 spelade ligamatcher.

Motståndarna Alcorcon fortsätter att ha problem i offensiven och har nu tre raka matcher utan mål. Se här:

La Liga 2: 18/5, 2019
Alcorcon 0 - 1 Extremadura

La Liga 2: 11/5, 2019
Numancia 2 - 0 Alcorcon

La Liga 2: 4/5, 2019
Alcorcon 0 - 0 Osasuna

Trots ett starkt bollinnehav på 63 % i den senaste matchen mot Extremadura blev det endast ett skott på mål, som dessvärre inte gick in. Bortsett från diskade Reus så är Almeria det laget som gör minst mål framåt efter Gimnastic, som ligger nästsist i tabellen. Inget tyder på att den negativa trenden ska vända nu heller, eftersom Alcorcon brukar ha svårt mot Almeria borta.

Lagen möttes i januari månad i år och det blev en av säsongens tråkigaste mållösa match. Inget av lagen lyckades skapa särskilt mycket då. Förra säsongen hade också ett mållöst möte, på just Estadio del Mediterraneo, medan Alcorcon vann hemma med 2 - 0. Men denna säsong har Alcorcon stora bekymmer offensivt. Precis som Almeria har Alcorcon ingenting att spela för, eftersom båda lagen kommer att sluta i mitten av tabellen och även nästa säsong spela i La Liga 2.

Då målformen inte är den bästa hos något av lagen finner jag ett stort värde i oddset 1,91 på att åtminstone något av Almeria eller Alcorcon misslyckas med att göra mål. Så jag lägger ett spel på att båda lag inte gör mål i matchen.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Almeria:
Rene, Andoni Lopez, Juan Fernandez, Lucien Owona, Ivan Martos, Cesar de la Hoz, Yan Brice Eteki, Luis Rioja, Juan Carlos, Jose Corpas & Alvaro Gimenez.

Preliminär startelva - Alcorcon:
Daniel Jimenez, Laure, Unai Elgezabal, David Fernandez, Carlos Lorens Bellvis, Marco Sangalli, Richard Boateng, Eddy Israfilov, Nono, Juan Munoz & Jaime Gavilan.
---

This is the stats tab
This is the post tip