Marknaden erbjuder jämna vinnarodds i det helöppna mötet i den spanska La Liga mellan Almeria och Celta Vigo, på Power Horse Stadium. Ett möte mellan två lag som fortfarande är på jakt efter sin första seger i toppdivisionen. Båda lagen har en poäng efter tre omgångar. Mitt speltips i matchen blir att vi får en jämn och tuff kamp om poängen.

Nej, det har inte varit någon vidare start för tränaren Vicente Moreno och hans Almeria. Efter att ha förlorat premiären mot Rayo Vallecano, utan att ha hittat nätmaskorna, blev det också en väntad förlust mot stormakten Real Madrid. Almeria var på väg på ytterligare en förlust, då man låg under mot Cadiz, men Kaiky nätade ett kvitteringsmål sent på övertid, i matchminut 95.

Även tränaren Rafael Benitez har fått en trög öppning. Premiären förlorades mot Osasuna, utan att man lyckades näta på motståndet. Därefter var Celta Vigo på väg mot ny förlust men Oscar Mingueza kvitterade sent mot Real Sociedad. Sist försvarade man sig bra men släppte ändå in ett förlustmål mot Real Madrid - där Jude Bellingham återigen hamnade i målprotokollet.

En målsnål drabbning?

Att Celta Vigo har sålt Gabri Veiga till Al-Ahli är ett stort avbräck i offensiven.

Detta väntas bli en tajt tillställning, mellan två lag som ändå är kapabla till att göra stabila defensiva insatser mot varandra. Samtidigt som de båda gängen sliter något i den sista tredjedelen. Därmed blir det ett lir på att vi får se noll, ett eller max två fullträffar totalt i matchen.

Speltips Almeria - Celta Vigo:
Under 2,5 mål - odds 1.90 hos Lucky Sports.
This is the stats tab
This is the post tip