SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Almeria tar emot Girona i ett returmöte i kvalet till den spanska La Liga. Det är en semifinalmatch där vinnaren möter Zaragoza eller Elche. Det första mötet mellan de två Segunda Division lagen vanns av Girona hemma med 1 - 0. Girona har fördel och kan därmed spela på resultat medan Almeria måste gå till attack och vinna matchen, helst utan att släppa in något mål. Att vinna matchen ska Almeria ha en väldigt stor chans till att lyckas med också, eftersom Girona sliter hårt med sitt bortaspel.

På hemmaplan var Girona nästbäst i den andra divisionen. Men på bortaplan var de usla. Girona vann endast tre matcher av 21 bortamöten, där de förlorade 11 av dem. Vidare släppte de in 30 mål på bortaplan. På de fem senaste bortamatcher har Girona bara nätat två gånger i 2 - 2 matchen mot Lugo. Bakåt har det blivit 7 insläppta mål under den tiden, så detta blir tufft.

Girona är väldigt beroende av sin skyttemål Cristhian Stuani, som gjorde det avgörande målet i den första semifinalen. Han har nätat 29 gånger och vunnit skytteligan, där han också har gjort hälften av lagets alla mål. De flesta av dem har kommit på hemmaplan. Om han har en dålig dag på jobbet så är Girona extremt sårbara. Sedan gäller det också att hålla tätt bakåt.

För Almeria har en vana att göra en massa mål på hemmaplan. Totalt har det blivit 30 mål på 21 hemmamatcher. Det är bara Huesca och Las Palmas som har gjort fler mål på hemmaplan. Almeria är laget som har gjort flest mål i den andra divisionen, nämligen 62 mål på 42 matcher. Detta gör att jag tror på dem och att de kan vända detta möte. Samt att Girona har förlorat fyra av de fem senaste bortamatcher mot Almeria. När lagen möttes på Estadio Mediterráneo senast vann Almeria rättvist med 3 - 1.

Marknaden erbjuder en bra bit över dubbla pengar på en rak Almeria seger i matchen och detta odds kan jag bara inte motstå.

Speltips Almeria - Girona:
1 - odds 2.37 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva - Almeria:
Antonio Sivera, Juan Munoz, Nikola Maras, David Costas, Ivan Martos, Valentin Vada, Cesar de la Hoz, Ivan Balliu, Darwin Nunez, Jose Carlos Lazo & Jose Corpas.

Bekräftad startelva - Girona:
Asier Riesgo, Jonas Ramalho, Juanpe, Ignasi Miquel, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Alex Granell, Samu Saiz, Borja Garcia, Jairo & Cristhian Stuani.
---

This is the stats tab
This is the post tip