Revanschlystna Sevilla är på jakt efter sin första seger i La Liga när de reser till Power Horse Stadium för att ta sig an UD Almeria.

Båda lagen har bara tagit en poäng efter de första två inledande omgångar. Inte så värst konstigt för Almeria, som ändå är en nykomligen. Därefter är detta ett stort frågetecken för Sevilla - som ändå borde ha fått en betydligt bättre utdelning.

Segunda Division vinnaren fick en tuff premiär när de regerande ligamästarna Real Madrid gästade dem i premiären. Almeria gjorde en imponerande prestation men vägde för lätt i slutändan. Dock blev det säsongens första poäng mot Elche. Anfallaren Umar Sadiq gjorde lagets första mål. En kvittering kom bara några minuter senare. Ambitionen är att hålla sig kvar i huvudligan.

Sevilla har underpresterat inledningsvis, även om de har varit det bättre laget i båda matcherna mot Osasuna och Real Valladolid. Ett straffspark fällde avgörandet i premiären mot Osasuna. Mot Real Valladolid sköts en massa skott mot mål, men ytterst få träffade ramen. Förlusterna av mittbackarna Jules Konde och Diego Carlos har varit märkbara. Dock finns det bra spelare ändå.

Till detta möte får Almeria klara sig utan Ivan Martos och Juanjo Nieto medan Alex Centelles är avstängd. Hos Sevilla är Jesus Corona skadad och Marcos Acuna avstängd. Ersättare finns bra nog att överkomma Almeria. När marknaden erbjuder en bit över dubbla degen i odds på Sevilla, som är ett Champions League lag, mot en nykomling, så finns det värde på en bortaseger.

Sevilla har gott om kvalité och är ett helt nummer större. Därmed blir det ett spel på att de tar en förlösande första seger i La Liga.

Speltips Almeria - Sevilla:
2. Odds 2.22 hos Lucky Sports .

---
Preliminär startelva - Almeria:
Fernando Martinez, Srdjan Babic, Rodrigo Ely, Kaiky Melo, Sergio Akieme, Samu Costa, Eguaras, Arnau Puigmal, Lucas Robertone, Largie Ramazani & Umar Sadiq.

Preliminär startelva - Sevilla:
Yassine Bounou, Jesus Navas, Karim Rekik, Tanguy Nianzou, Alex Telles, Papu Gomez, Fernando Reges, Thomas Delaney, Erik Lamela, Rafa Mir & Lucas Ocampos.
---

This is the stats tab
This is the post tip