Stolpe ut på nattens rek på Under 2.5 i Chivas - Club America. Först tilldöms en straff till America redan i den 16e minuten. 0-1. Därefter åker Chivas på ett rött kort och så slutligen gör America 0-3 i den 94e minuten. Glad över att jag sov igenom skiten =/

Inatt blir det sparsamt med spel. Lutar mot ett underspel i Cincinnati - Monterrey, men känner att jag har lite dåligt koll på Cincinnati. Monterrey lär dock försöka stänga igen butiken, så det kan ni ha med er.

Nog om det. Här blir det fokus på matchen i Paraguay mellan Ameliano och Olimpia, två lag vars status och rutin skiljs åt avsevärt.

Olimpia spelar på hemmaplan!

Jag ska inte påstå att jag vet hur lottningen går till när de ska bestämma stadium för kvalet i Copa Sudamericana. I den här omgången är det "interna" kval mellan lag från samma land, och deyt rör sig om enkelmöten. Jag tror att beslutsfattandet skiljer sig åt från förbund till förbund, för jag hittar ingen röd tråd i det när jag tittar på dem olika matchupen.

I just den här matchen har det blivit så att det faktiskt är Olimpia som har hemmaplan, vilket givetvis är viktigt att ha i åtanke trots att de står som bortalag.

Bägge lagen spelar dock i Asuncion och jag tror att det är antagligen därför som de spelar på Estadio Defensores del Chaco. Hade ju varit bättre för Amelianos del om det skulle spelas på en annan stadio i Asuncion, men jag antar att det är det som är Olimpias fördel för att vara en av landets mest framgångsrika fotbollsklubbar.

Dessa lag möttes för några omgångar sen på Sportivo Amelianos hemmaplan. Den matchen vann Ameliano med 2-1 och tvåan (Olimpia) stängde på 2.05 och bara där förstår en att oddset på Olimpia ligger lite väl högt inatt.

Vidare så har Olimpias formkurva sedan den matchen pekat uppåt och Olimpia är nu obesegrade i 4 raka matcher. Ameliano å sin sida har varit väldigt svajjiga.

Den här matchen motsvarar typ AIK - BP, eller något åt det hållet, och i Paraguay etyder status mycket. Ameliano är helt färska i dessa sammanhang och då hela publiken kommer att hålla på Olimpia så ger jag Olimpia goda möjligheter till vinst här.

1.90 spelas med 1u hos Betsson .
Finns andra intressanta spel att lägga mindre bets på om man vill träffa högre odds, som exempelvis -1 AH eller Olimpia + Ö 1.5/2.5 mål.

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip