Malmö FF fortsätter cupäventyret mot Ängelholm.
Mitt speltips: Asian -1,5 i första halvlek. bet365 . Spelet finns under fliken 1:a/2:a halvlek -> 1:a halvlek - Handikapp.

Malmö öppnade tävlingssäsongen bra mot Gais förra helgen. 5-1-segern var odiskutabel. Avgjorde i första havlek och tappade sedan fokus i andra. Inte ovanligt när man är överlägsen. Ställs nu mot ytterligare ett division 1-lag i form av Ängelholm.

Verkar bli en stark elva igen från Milos:
– Jag vill behålla mitt lag så intakt som möjligt. Speciellt försvarslinjen. Vi vet det behövs mycket jobb från alla som spelar på kant och mittfält så där kanske det kan behövas färska ben.

Martin Olsson är skadad jämfört med senast, saknar även Toivonen och Lewicki. Men bredden är stor och det lär som sagt bli ett bra lag. Senast satt spelare som Rieks, Pena och Eric Larsson på bänken. Klubben har lagt in en träningsmatch mot Olympic på söndagen, så utgår från att det blir toppning mot Ängelholm i tävlingsmatchen och sedan rotation i träningsmatchen.

Ängelholm inledde med att förlora mot Värnamo med 2-1. Siffrorna var dock i underkant då Värnamo skapade 3.19 i xG och hade 20 avslut.

Här tror jag Malmö sätter högsta fart och avgör redan första 45.

This is the stats tab
This is the post tip