Två lag i samma serie som nu möts i Svenska Cupen. Ängelholm har gjort det väldigt bra som nykomlingar och är med i toppstriden. Däremot åkte man på en riktig smäll senast mot Falkenberg som slutade i hela 7-0… En sällan skådad kross redan från start och det skulle aldrig ta slut. Nu är det kort vila inför nästa batalj där tuffa Tvååker väntar.

Tvååker blandar och ger i årets serie. Kvaliteten finns där och trots placeringen är 8:a i tabellen så är det faktiskt bara 4 poäng upp till 2:an. Senast tog man en imponerande seger borta mot Vänersborg med 0-3. Detta trots en sargad trupp av sjukdomar och skador. De kommer långt på sitt försvarsspel och fem mål framåt på de två senaste matcherna vittnar om att offensiven är i full gång.

Nu är flera av spelarna tillbaka i Tvååker från sjukdomar och skador, således väntas ett starkt lag. Tvååker har fått vila klart mer än Ängelholm och kommer att vara energiska och hungriga på denna match. Det tror jag inte att Ängelholm är efter 7-0 senast och bara två dagars vila inför cupmatchen. Tvååker ser bara bättre och bättre ut och jag tror man tar sig vidare till nästa omgång av cupen.

Spel: Tvååker vinner matchen till 2.25 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip