Botten möter toppen i franska Ligue 1 när Angers gästas av PSG på Stade Raymond Kopa. De franska mästarna är i fin form och på jakt efter en tredje raka ligaseger. Även denna gång borde den skrivas med stora siffror.

Det ska till mer än ett mirakel för att Angers ska hålla sig kvar i högsta divisionen. Det är hela 17 poäng upp till Brest, som är på säker mark. Inget lag har förlorat mer än dem. Efter 31 omgångar har det inkasserats 23 förluster och 66 insläppta mål under tiden. Siffrorna talar sitt tydliga språk. Tränaren Alexandre Dujeux har dessutom en lång skadelista med Ali Kalla, Miha Blazic, Amine Salama, Ulrick Brad Eneme-Ella och Lois Diony i sjukstugan. Samt Nabil Bentaleb avstängd och Ilyes Chetti under polisförhör.

Även PSG har en del spelare på frånvarolistan. Som Timothee Pembele, Marco Verratti, Neymar, Presnel Kimpembe, Nordi Mukiele och Renato Sanches. Skillnaden är den enorma bredden som finns i Christophe Galtiers trupp. Alla dessa avbräck märks knappt, då laget har besegrat bra lag som Nice och Lens - med två måls marginal. Kylian Mbappe, Vitinha och Lionel Messi nätade sist mot Lens i en viktig toppstrid där PSG ryckte ifrån.

Vänta en ny storseger för PSG?

Angers har väldigt lite att hämta i ett sådant möte. I stället är risken stor att de åker på storstryk, då PSG har visat musklerna på sistone. Samt att toppstriden ännu inte är avgjord. Så motivationen hos mästarna är stor. Därmed spänns bågen lite extra och ett spel läggs på att PSG vinner mötet med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Angers - PSG:
2 asian -1,5 (samma som PSG -1,5 mål) - odds 1.75 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip