På Eryaman Stadium väntar en blytung uppgift för Ankaragucu när tabellettan Galatasaray kommer på besök, i turkiska Süper Lig. Även om Ankaragucu ännu inte helt matematiskt har säkrat kontraktet så är det ingen stress från något håll. Annat är det för Galatasaray som har Fenerbahce och Besiktas under sig och som därmed behöver hålla sig på vinnarspåret.

Efter ett par tveksamma insatser kom en behövlig ligaseger för Ankaragucu sist när de gästade bottenlaget Umraniyespor. Inte för att Ankaragucu på något sätt ägde det jämna mötet. Kevin Malcuit och Milson hittade nätmaskorna i 2 - 1 segern. Därefter har Ankaragucu spelade en semifinalretur i den turkiska cupen och blev utslagna av Istanbul BB. En match som pågick i 120 minuter. Med tre omgångar kvar av ligaspelet är det fem poäng ner till en nedflyttningsplats.

Galatasaray är i toppslag, helt i rätt tid. Med tre raka segrar över Basaksehir, Istanbulspor AS och Sivasspor - utan något insläppt mål under tiden - ser Galatasaray svårslagna ut. De är fortsatt under press från ärkerivalerna, som själva är i fin form. Så det gäller att fortsätta vinna. Det bör inte vara några större bekymmer. Målvakten Fernando Muslera har hållit nollan i 15 av 31 omgångar. Mauro Icardi är uppe i 19 ligamål för säsongen. Allt ser prima ut.

Ny seger för Galatasaray?

Då Ankaragucu egentligen inte har något mer att spela för är det upplagt för en ny Galatasaray seger. Den kan återigen lika gärna skrivas med stora siffror, med tanke på den fina dagsformen. Därmed blir det ett spel på att Galatasaray vinner med -1 mål på asiatiskt handikapp. Insatsen återbetalas vid en seger med ett mål. Förlust vid en hemmaseger eller oavgjort i matchen. Vinst vid en rak bortaseger med fler än ett mål i skillnad, som 2 - 0, 3 - 1, etcetera.

Speltips Ankaragucu - Galatasaray:
2 asian -1. Odds 1.88 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip