Semifinal i den franska cupen, Coupe de France, där Annecy gästas av Toulouse på Parc des Sports. Annecy har aldrig tagit sig till en final. I kvarten tog de sig förbi tiofaldiga mästarna Marseille, genom att slå ut de på straffar. Toulouse, som spelar i en högre division, imponerade stort när de krossade Rodez med tennissiffrorna 6 - 1. En ny seger bör det bli mot Annecy också.

Annecy är en stor underdog i turneringen, som tre gånger om har slagit ut sitt motstånd från straffar. En fantastisk bedrift som kommer att bli svår att upprepa. Annecy har gjort en makalös resa från fjärde divisionen, säsongen 2019-2020 till den andra ligan, Ligue 2. Dock har Annecy näsan precis ovanför vattenytan och en urusel form i ligaspelet - med en poäng på de fem senaste omgångar.

Även Toulouse gör en mindre bra säsong, fast i toppdivisionen Ligue 1. Inte för att laget är involverat i någon bottenstrid. Dock inte heller något Europa spel - då de ligger på den nedre halvan av tabellen, på plats 13. I cupen har spelet stämt alldeles utmärkt. Tre eller fler mål har nätats på tre av motståndarna. Målskillnaden har skrivits till 18-3 i turneringen. Med den målformen ska Annecy besegras.

Öser Toulouse in mål?

I och med att Toulouse har en extra växel att sätta in när det kommer cupen förväntas de återigen hitta nätmaskorna, förmodligen fler gånger om. I alla fall fler gånger än Annecy, i mitt tycke. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Toulouse lyckas besegra Annecy efter fulltid.

Speltips Annecy - Toulouse:
2. Odds 1.82 hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip