Antalyaspor:

Åttondelsfinaldags i Turkiska cupen när Antalyaspor tar emot Besiktas. Antalyaspor kommer från en hemmaförlust mot serieledande Fenerbahce, 0-2, vilket satte stopp för en sju matcher lång obesegrad svit, vilket placerar Sergen Yalcins lag på sjundeplats i turkiska Süper Lig, med ett par poäng upp till Europaplatserna.

Senaste mötet med Besiktas var en målglad affär, där Antalyaspor vann med 3-2 på hemmaplan, men de senaste veckorna har Antalyaspor hållit ihop det väl, utan vare sig stora segrar eller nederlag – och en hel del kryss. Antalyaspors elva senaste matcher har innehållit tre mål eller färre, sju av dessa under 2.5-målslinan, och bara Fenerbahce och Galatasaray har släppt in färre mål än Antalyaspors 25 i ligaspelet. Avstängde Sagiv Jehezkel saknas här.

Besiktas:

Bröt en tre matcher lång segerlös svit när Trabzonspor, en konkurrent i kampen om Europaspel, besegrades med 2-0 i söndags vilket gör att Fernando Santos lag nu är trea i Süper Lig, två pinnar före Trabzonspor. Hållit nollan i fyra av de sex senaste. Forne portugisiske och polske förbundskaptenen återvände till klubblagsfotbollen när han tog över Besiktas i början på januari och sedan den rutinerade herren tog över har större vikt satts på defensiven och Besiktas har hållit nollan i fem av sju matcher under Santos ledning.

Vincent Aboubakar har varit i väg på Afrikanska mästerskapen och dras fortfarande med en hamstringskada. Alex Oxlade-Chamberlain och Amir Hadziametovic är skadade sedan tidigare och det finns frågetecken för Salih Ucan och Omar Colley.

Tajt match?

Besiktas har hållit ihop det bättre sedan Fernando Santos tog över, vilket fem hållna nollor på sju matcher också vittnar om. Antalyaspor släpper också in relativt få mål och jag kan tänka mig att det här blir en tajt åttondelsfinal som mycket väl kan bli målfattig. Under 2.5 mål finns till 2,02 hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip