På Julafton spelas ett helt öppet möte på Antalya Stadium, i den turkiska Süper Lig, då hemmalaget Antalyaspor ska ta emot Fenerbahce. Marknaden har Fenerbahce som en klar favorit till cirka 1.80 i odds. Enligt mig är marknaden helt fel ute där då säsongen så här långt har bara varit ett mörker för Fenerbache. Det finns inget som talar heller för att formen har vänt, utan dessa odds reflekterar endast till namnen på lagen. Därmed finner jag ett stort värde i att Antalyaspor plockar poäng i mötet.

När Antalyaspor och Fenerbahce möts så är det inga lätta matcher för något av lagen. De tre senaste säsongerna har matcherna på Antalya Stadium varit jämna och slutat med följande resultat:

Süper Lig: 26/11, 2017
Antalyaspor 0 - 1 Fenerbahce

Süper Lig: 12/12, 2016
Antalyaspor 1 - 0 Fenerbahce

Süper Lig: 5/2, 2016
Antalyaspor 4 - 2 Fenerbahce

Nu är det dags igen och denna gång är inte Antalyaspor på något sätt sämre än tidigare. Efter 16 ligaomgångar och med en match mindre spelad befinner sig Antalyaspor på en sjunde plats. Vid en vinst mot Fenerbahce har de lika många poäng som tabell tvåan Trabzonspor (givetvis, beroende på målskillnad så skulle Antalyaspor, vid många gjorda mål, kunna vara tvåa vid vinst mot Fenerbahce). Antalyaspor har endast en förlust på de fem senaste matcher och den förlusten kom borta mot Mala Spor.

I den senaste matchen vann Antalyaspor med 1 - 0 i den turkiska cupen, borta mot Dari Birl, samt att Antalyaspor i övrigt är i god form - till skillnaden från Fenerbahce. Det är svårt att begripa att Fenerbahce ligger näst sist i tabellen. Jag förstår att detta är en måste match, men jag förstår inte varför de ska vara så klara favoriter till seger. I ligan har Fenerbahce plockat två poäng på de fyra senaste matcherna. Då har Fenerbahce också mött sämre lag än vad Antalyaspor är. Så detta blir återigen ett tufft möte.

Det enda som talar för Fenerbahces del är att det finns mer namnkunniga spelare i truppen, men de har inte presterat på något sätt. I och med detta ska inte Fenerbahce vara någon favorit här alls utan, i bästa fall, är detta ett helt öppet möte oddsmässigt.

Så jag finner ett stort värde i att Antalyaspor tar åtminstone en poäng, om inte alla tre, för den delen, och lägger därmed ett spel på 1X i matchen till 2.07 i odds - som hittas hos Betsson & Nordicbet .

---
Bekräftad startelva Antalyaspor: Ruud Boffin, Nazim Sangare, Salih Dursun, Bahadir Ozturk, Aly Cissokho, Yekta Kurtulus, Hakan Ozmert, Chico, Zeki Yildirim, Serdar Ozkan & Souleymane Doukara.

Bekräftad startelva Fenerbahce: Harun Tekin, Mauricio Isla, Roman Neustadter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldirim, Mehmet Topal, Elif Elmas, Andre Ayew, Mehmet Ekici, Yassine Benzia & Roberto Soldado.
---

This is the stats tab
This is the post tip