bet365 livestreamar matchen.

Returmöte i den andra kvalomgången av Champions League, där cypriotiska Apoel är megafavoriter till seger hemma på GSP Stadium mot Sutjeska från Montenegro. Självklart har marknaden rätt också, eftersom Apoel är det mycket bättre laget, men något målkalas tvivlar jag starkt på - med tanke på att Sutjeska är ett defensivt lag, som inte heller bjuder på så många misstag. Jag är övertygad om att Apoel tar tre poäng i matchen och därmed går vidare men inte till att det blir många gjorda mål.

Efter att ha förlorat den cypriotiska cupfinalen mot AEL Limassol med 0 - 2, har Apoel spelat en del träningsmatchen, men inte direkt övertygat. Apoel har varit starka i defensiven och inte släppt in många mål (med undantaget mot kroatiska Rijeka, där det blev 1 - 4), samt att de har hållit nollan i 1 - 0 segrarna mot Sjachtar och borta mot Sutjeska. I Montenegro var det en ganska tråkig och händelselös match, där matchens enda mål gjordas av Tomas De Vincenti på straff, vid slutet av första halvleken.

Förra månaden har ni säkert läst i svensk media om 30-åriga Linus Hallenius från GIF Sundsvall, som köptes in av Apoel. Han fick 60 minuter borta mot Sutjeska och gjorde en helt okej insats. Det ska sägas att Apoel inte på något sätt har spottat in mål på sistone, vare sig i den inhemska ligan, som de vann, eller i vänskapsmatcherna innan den första Champions League matchen. I ligan har de snittat två mål per match, så jag ser ingen anledning till att det ska lossna ordentligt mot Sutjeska.

Sutjeska har tagit sig vidare till den andra kvalomgången genom att spela 1 - 1 både hemma och borta mot Slovan Bratislava. Sedan vann Sutjeska på straffar. Hemma i Montenegro spelar Sutjeska riktigt bra och släpper sällan in några mål. De är starka i defensiven och vet att deras ända chans mot Apoel blir genom att backa hemåt och stå emot så länge som möjligt, för att sedan satsa på omställningar och kontringar och hoppas på ett mål - för att sedan återigen parkera bussen och satsa på straffar.

Det kommer dock inte att gå igen, då Apoel är bättre än Slovan Bratislava och alldeles för starka för att Sutjeska ska kunna stå emot dem i 90 minuter. Apoel är enorma favoriter till seger och kommer att få sina lägen att göra mål, vilket jag är övertygad om att de också kommer att ta och sätta dit - åtminstone en gång. Därmed finner jag ett värde i spelet att Apoel vinner matchen och att matchen slutar under 3,5 mål. För det utfallet erbjuds dubbla pengar och det kan jag inte stå emot att spela på.