Den 18:e omgången av armenska Premier League avslutas efter ett långt uppehåll på Hrazdan Stadium där Ararat Yerevan tar emot Urartu. Förvånansvärt har marknaden Ararat Yerevan som givna favoriter till låga 1.62 i odds som segrare i matchen. Det oddset rör jag inte med tång, med tanke på att gästerna Urartu är det formstarkaste laget i ligan med tre segrar och två kryss på de fem senaste matcher. Däremot finner jag ett stort värde i att matchen inte innehåller fler än två mål till dubbla pengar.

Ararat Yerevan parkerar i mitten av tabellen med åtta segrar, fyra kryss och fem förluster. Formen är sådär, där de har problem med att göra mål. På de tre senaste matcherna mot Noah, Ararat-Armenia och Lori har inte Ararat Yerevan lyckats göra något mål. Den senaste matchen spelades mållöst hemma mot tabelltvåan Lori, där Ararat Yerevan ändå visade styrkan i defensiven.

Gästerna Urartu har visat sig vara svårslagna och väldigt tuffa att bryta ner. Utan något insläppt mål på de fyra senaste matcher har de lyckats ta viktiga poäng i bottenstriden och klättrat bra. I skrivandets stund är det fyra poäng upp till säker match, så Urartus prio blir återigen att fokusera på det urstarka försvarsspelet och inte bjuda motståndarna på några misstag i matchen.

Det är inget dåligt motstånd som Urartu har lyckats hålla nollan mot heller. Hemma mot mittenlaget Noah och borta mot tabellettan Ararat-Armenia blev det mållöst. Sedan dess har de vunnit två hemmamatcher, mot Lori med 2 - 0 och mot tabelljumbon FC Yerevan (som har 18 förluster i rad). Det blir en tuff match borta mot Ararat Yerevan, men inget som borde spåra ur fullständigt. Då både Ararat Yerevan och Urartu är starka i sina defensiv kan jag bara inte se något målkalas i detta möte.

Speltips Ararat Yerevan - Urartu:
Under 2,5 mål - odds 1.98 hos 888sport , LeoVegas & Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip