ö2 mål asian (push på 2, vinst på 3 eller fler, förlust på 0 eller 1) blir mitt spel i kvarten mellan Argentina och Colombia.

Nog för att jag också tror att det kan bli målsnålt, men de här oddsen är lite väl extrema.

Tänkbara lag:

Romero
Zabaleta, Demichelis, Garay, Rojo,
Banega, Mascherano, Pastore
Messi, Agüero, Maria

Colombia får byta ut defensive mittfältaren Carlos Sanchez som är avstängd. Möjlig elva:

Ospina
Zuniga, Zapata, Murillo, Armero
Mejia, Cardona
Rodriguez, Cuadrado
Falcao, Gutierrez


Det finns trots allt ett par världsklasspelare och en hel del bra spelare offensivt. I båda lagen. Nog för att de varit rätt målsnåla (Colombia har 0-1, 1-0, 0-0 på sina gruppmatcher medan Argentina har 2-2, 1-0, 1-0) och att det är en utslagsmatch, men ett enda mål åt något håll kan ju sätta rejäl fart på saker och ting. Och ett enda mål, ja det kan ju komma närsomhelst och varsomhelst när spelare som Messi och Agüero finns på planen.

Visst, det är som sagt en utslagsmatch och det kan bli lite riskminimering till att börja med, men inte fa-an går lagen för 0-0 i en sån här match. Och kommer som sagt öppningen åt något håll - då är vi i ett nytt läge. Argentina klarade nollor mot svaga Jamaica och ett relativt uddlöst Suarezlöst Uruguay. Imponerande, men det är ju inte omöjligt att göra mål på Argentina - det visade Paraguay i premiären. Colombia kommer säkert få sina chanser. Framåt vet vi vad Argentina har. Även om Messi inte är lika överjävlig i landslaget som i Barca så är han ändå Messi liksom. Och Agüero är Agüero.

Nog finns det argument för en målsnål match, men jag tycker det är väl höga odds på övern här. Trots allt en hel del bra spelare på plan och vid ledning måste andra laget tokgambla framåt...

Nej, det blir till att jobba in lite mål medan vi väntar in lördagen. Jobba på!

@nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip