bet365 livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America spelas i Brasilien, som är en av de stora favoriterna till seger. På Itaipava Arena Fonte Nova spelas en match mellan två andra förhandstippade favoriter, nämligen Argentina och Colombia. Vilket möte vi har här! Det är två landslag, som har "börjat" spela en riktig offensiv och attraktiv fotboll. Båda lagen spelar en 4-3-3 formation, med tre forwards på topp. Då ska det inte erbjudas dubbla pengar på att vi får se båda lagen göra minst ett varsitt mål i matchen.

Marknaden har Argentina som en favorit till seger, till cirka 2,20 i odds. Detta är ingen enkel match för Argentina, trots att de har ett väldigt starkt lag i offensiven. För det har även Colombia. Argentinas offensiv består av Matias Suarez, Lionel Messi och Sergio Aguero, med Giovani Lo Celso strax bakom som har hittat en bra målform i den spanska La Liga. Som alternativ finns även Lautaro Martinez, Angel Di Maria och Paulo Dybala, så Argentinas offensiv är bland de allra bästa i världen.

Självförtroendet är på topp hos Argentina, med en 5 - 1 seger senast mot Nicaragua i en träningsmatch. Lautaro Martinez och Leo Messi gjorde två mål vardera. Dock håller inte försvaret någon världsklass, som släppte in ett mål mot Nicaragua. Bortsett från Manchester Citys Nicolas Otamendi, som inte heller har varit helt på topp i engelska Premier League, finns namn som Renzo Saravia, Juan Foyth och Marcos Acuna - som inte direkt skrämmer slag hos motståndarna Colombia.

För Colombias offensiv är också extrem vass. Där finner vi spelare som Luis Muriel, Radamel Falcao och James Rodriguez, med målfarliga Mateus Uribe strax bakom på mittfältet. Som alternativ finns Duvan Zapata, med sina 23 mål och 7 assister för Atalanta denna säsong och Roger Martinez som har varit duktig i Liga MX. Colombia går in i turneringen med en glödhet form, efter två stycken 3 - 0 segrar mot Panama och Peru - så Colombia är farliga och defenitivt att räkna med i turneringen.

Marknaden är alldeles för generös när den erbjuder dubbla pengar på att båda lagen, med sådana offensiva kvalitéer i trupperna och inte direkt världens bästa försvar, ska både kunna göra minst ett varsitt mål och släppa in ett varsitt mål. Oddset är av stort värde, i mitt tycke, så jag lägger ett spel på att båda lag gör mål i matchen, till alltså 2,00 i odds.

Själva oddset finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Argentina:
Franco Armani, Renzo Saravia, German Pezzella, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Leandro Daniel Paredes, Guido Rodriguez, Giovani Lo Celso, Lionel Messi, Sergio Aguero & Angel Di Maria.

Bekräftad startelva - Colombia:
David Ospina, Cristian Borja, Davinson Sanchez, Yerry Mina, Santiago Arias, Jefferson Lerma, Wilmar Barrios, Juan Cuadrado, Duvan Zapata, Radamel Falcao & James Rodriguez.
---

This is the stats tab
This is the post tip