Unibet livestreamar matchen.

Sydamerikanska Copa America fortsätter i Brasilien och vi är framme i den andra omgången. På Mineirao Stadium ska Argentina försöka att studsa tillbaka och ta revansch för förlusten i premiären mot Colombia, när Argentina ska ta sig an Paraguay. Marknaden föreslår Argentina som vinnaren av matchen två gånger på tre försök och den statistiken stämmer väl. Däremot verkar inte marknaden tro att chansen är stor till att båda lag ska göra minst ett varsitt mål, vilket jag är oenig om.

Dessvärre för Argentinas del blev det en trög start i Copa America, eftersom laget hade svårt att förvalta bollinnehavet mot Colombia, som var betydligt effektivare. Offensivt har Argentina ett stjärnspäckat lag som borde klara av att göra mål på allt och alla, men det blev en 0 - 2 förlust mot Colombia - trots 6 skott på mål och 5 utanför. Argentina måste och kommer att höja sig, så jag räknar starkt med att Argentina spräcker sin nolla och gör minst ett mål framåt.

Som bekant består Argentinas består av Angel Di Maria, Lionel Messi och Sergio Aguero, med Giovani Lo Celso strax bakom som har hittat en bra målform i den spanska La Liga. Som alternativ finns även Lautaro Martinez, Matias Suarez och Paulo Dybala, så Argentinas offensiv är bland de allra bästa i världen. Dock håller inte försvaret någon världsklass, vilket vi fick se prov på mot Colombia. Bortsett från Manchester Citys Nicolas Otamendi, som inte heller har varit helt på topp i engelska Premier League, finns namn som bland annat Renzo Saravia, German Pezzella, Juan Foyth, Nicolas Tagliafico och Marcos Acuna.

Dessa namn skrämmer inte direkt slag hos motståndarna Paraguay, som fick en drömstart i turneringen mot Qatar, men klarade inte av att hålla ut. Paraguay gjorde ett mål på straff och ett till snyggt mål och hade en 2 - 0 ledning med mindre än en halvtimme klar att spela. De hade även chanser och bra lägen att utöka ledningen, men den offensiva spelstilen straffades denna gång. Almoez Ali gjorde också ett fint reduceringsmål för Qatar och Rodrigo Rojas nickade in ett självmål. Det blev 2 - 2.

Dock ska Paraguay ha all kredit för att ha spelat så attraktivt, respektlöst och offensivt under hela matchen. Paraguay är ett lag som vågar vinna och går för fullt för att lyckas med det. De är inte ute att försvara sig mot Argentina, utom kommer att gå för seger.

Marknaden är alldeles för generös när den erbjuder över dubbla pengar på att båda lagen, med sådana offensiva kvalitéer i trupperna och inte direkt världens bästa försvar, ska både kunna göra minst ett varsitt mål och släppa in ett varsitt mål. Oddset är av stort värde, i mitt tycke, så jag lägger ett spel på att båda lag gör mål i matchen, till alltså 2,18 i odds.

Själva oddset finnes hos Unibet , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva - Argentina:
Franco Armani, Renzo Saravia, German Pezzella, Nicolas Otamendi, Nicolas Tagliafico, Leandro Daniel Paredes, Guido Rodriguez, Giovani Lo Celso, Lionel Messi, Sergio Aguero & Angel Di Maria.

Preliminär startelva - Paraguay:
Roberto Fernandez, Bruno Valdez, Fabian Balbuena, Junior Alonso, Santiago Arzamendia, Celso Ortiz, Rodrigo Rojas, Derlis Gonzalez, Miguel Almiron, Cecilio Dominguez & Oscar Cardozo.
---

This is the stats tab
This is the post tip