På La Bombonera i Buenos Aires väntar en enkel uppgift för Argentina i det sydamerikanska VM-kvalet när de gästas av tabelljumbon Venezuela. Argentina är en obesegrad nation i 29 raka landskamper. De är redan klara för VM i Qatar och har 4 poäng upp till Brasilien i toppen av tabellen - med tre omgångar kvar att spela. Venezuela ligger sist och har inget att spela för.

VM-kvalet har varit framgångsrikt för Argentina, som är alltså fortsatt obesegrade i gruppen. Med 10 segrar och 5 oavgjorda landskamper har förbundskaptenen Lionel Scaloni byggt en stornation. Fram i banan har de alltid varit starka, med X-faktorn Leo Messi. Dock har även försvaret visat världsklass - med bara ett insläppt mål på de åtta senaste VM-kval landskamper. Inter stjärnan Lautaro Martinez gjorde det enda målet när Argentina senast slog Colombia på hemmaplan. Formen är på topp.

Efter att ha radat upp förluster tog Venezuela överraskande en storseger hemma över Bolivia med 4 - 1, i slutet av januari månad 2022. Dock förlorade de med samma siffror i nästa landskamp mot Uruguay, på bortaplan. Just bortaspelet har varit under all kritik med åtta raka förluster i VM-kvalet. Målskillnaden har skrivits till 3:18. Inget talar för att den sviten ska brytas heller.

Trots att det är ett par avbräck i Argentina, på spelare som har brutit mot Covid-19 regler, är bredden så stor att uppgiften är lätt. Därmed finns det ett stort odds värde i att lägga ett spel på en Argentina seger med -2 mål på asiatiskt handikapp, med en försäkring på pengarna tillbaka vid en seger med just två mål, som 2 - 0 eller 3 - 1. Det blir en förlust vid en argentinsk seger med ett mål, oavgjort i matchen eller en Venezuela seger. Vinst vid en Argentina seger med tre mål eller fler, som 3 - 0 eller 4 - 1.

Speltips Argentina - Venezuela:
1 asian -2. Odds 1.95 hos bet365 .

---
Preliminär startelva - Argentina:
Franco Armani, Nahuel Molina, Nicolas Otamendi, Lucas Martinez Quarta, Nicolas Tagliafico, Rodrigo De Paul, Guido Rodriguez, Leandro Paredes, Leo Messi, Joaquin Correa & Angel Di Maria.

Preliminär startelva - Venezuela:
Wuilker Farinez, Roberto Rosales, Jhon Chancellor, Nahuel Ferraresi, Alexander Gonzalez, Josef Martinez, Tomas Rincon, Darwin Machis, Romulo Otero, Yeferson Soteldo & Salomon Rondon.
---

TV: Stryktipset med landslag och engelsk fotboll!




This is the stats tab
This is the post tip